Browsing: Babet M. Ch. Bruns

Babet M. Ch. Bruns Gelukkig in 2019
0

Gelukkig in 2019

Nog even en dan is het zover. We sluiten het jaar af en wensen elkaar gelukkig nieuwjaar. Geluk vinden we belangrijk en gelet op het snel stijgende aanbod van methoden die leiden tot geluk hebben we daar best wat voor over, geluk kan je kopen.

Babet M. Ch. Bruns
0

Stoppen met roken gaat zelden over roken

Een klein jaar geleden alweer, werd ik gebeld door een jongeman. Hij had gehoord dat ik mensen hielp bij het doorbreken van patronen. Omdat het hem niet lukte om te stoppen met roken terwijl hij dat echt heel graag wilde hoopte hij dat ik hem hiermee helpen kon. Ik legde hem uit hoe ik werk en we maakten een afspraak. Stoppen met roken dus. Na 15 jaar vrijwel zonder onderbreking roken was hij er wel klaar mee.

Babet M. Ch. Bruns
0

Ik kies natuurlijk, gewoon omdat ik niet anders kan!

“Ik kies natuurlijk”, Het is er uit voor je er erg in hebt, zo makkelijk gezegd. Maar wat bedoel je dan eigenlijk? Voor de één betekent het iets heel anders dan voor de ander. Sommigen bedoelen dat ze alleen biologische voedingsproducten gebruiken, vrij van chemische toevoeging of genetische manipulatie, kiezen voor een duurzaam leven, natuurvriendelijke materialen, gescheiden afval. Voor anderen is ‘natuurlijk kiezen’ een aanduiding voor keuzes maken vanuit jezelf inclusief consequenties. Babet M.Ch. Bruns, schrijver-therapeut schetst in deze blog de verschillende invalshoeken.