10 bewezen gezondheidsvoordelen van kokos

0

Kokosolie is een van de weinige voedingsmiddelen die het label ‘superfood’ heeft gekregen. Kokosolie kan gebruikt worden om in te bakken maar kan voor meer doeleinden gebruikt worden.

Wij hebben een top 10 met bewezen gezondheidsvoordelen van kokos olie op een rijtje gezet. Gebruik jij al kokos olie en waarvoor?

  1. Kokos olie bevalt speciale vetten die een medicinale werking heeft op het lichaam. De olie zorgt ervoor dat allerlei micro-organismen aanpakt worden.
  2. Volkeren die dagelijks kokos olie eten behoren tot de gezondste mensen op de aarde. Stammen die langs de zuid Pacifische oceaan leven en dagelijks kokos eten verkeren in perfecte conditie en hebben geen tot weinig hartziekten.
  3. Kokos olie zorgt ervoor je lichaam vet verliest. Als je af wilt vallen is het handig als je kokos olie opneemt in je dieet. Verschillende studies hebben dit bewezen.
  4. Kokos olie doodt schimmels en bacteriën.
  5. Kokos olie zorgt dat je geen honger meer hebt.
  6. Kokos olie voorkomt epileptische aanvallen.
  7. Kokos olie zorgt dat je hart gezond blijft!
  8. Kokos olie zorgt voor een stralende huid.
  9. Kokos olie is goed voor de hersenen en stimuleert hersenactiviteit en voorkomt daarmee Alzheimer.
  10. Kokos olie geeft met energie door de triglycerides die in kokos vet zitten. Al met al genoeg redenen om te gaan voor kokos olie! Gebruik jij het al?

Bron: zelfmaakideetjes.nl

Comments are closed.