Browsing: Aanbevolen

Aanbevolen 3 tips om helemaal uitgeslapen wakker te worden
0

3 tips om helemaal uitgeslapen wakker te worden

We slapen ongeveer een derde van ons leven. Toch worden we vaak niet helemaal uitgerust wakker. Of het nou komt door stress op het werk, een druk privéleven of iets te veel cafeïne voor het slapengaan: niet kunnen slapen is vervelend. Heb je moeite om heerlijk uitgeslapen wakker te worden?  Probeer dan deze 3 tips!

Aanbevolen Homeopathie voor kinderen
0

Nieuw: Homeopathie voor kinderen (boek)

Homeopathie voor kinderen is eind januari 2019 verschenen. Een verhelderende kijk op een milde holistische geneeswijze. Met veel praktijkverhalen. Door dit boek te lezen ga je begrijpen dat homeopathie niet zweverig is, maar wellicht de geneeskunde van de 21e eeuw is. Een geneeskunde die vaak positieve effecten heeft op je gezondheid en je kan helpen in je verdere ontwikkeling. Een boek dat zelfbewuste ouders kan helpen de juiste weg te kiezen als het gaat om de gezondheid van hun kind.

Aanbevolen
0

Houvast Uitvaartzorg

Houvast Uitvaartzorg biedt gespecialiseerde begeleiding aan ouders van kinderen die tijdens de zwangerschap of rondom de geboorte overleden zijn. Wij zijn professionele ervaringsdeskundigen. We weten als geen ander wat ouders doormaken bij het verliezen van een kind.

Aanbevolen
0

Wegwijs in 1 uur: informatieve boekjes over natuurlijke geneeswijzen

Een passende serie boekjes die aansluit bij de uitgangspunten van IkKiesNatuurlijk is de reeds complete serie boekjes uitgegeven door Ankh-Hermes.  Veel verschillende natuurlijke geneeswijzen vinden hun weg op dit platform, maar het is natuurlijk ook leuk om kennis te maken met de uitgangspunten van de verschillende geneeswijzen.

Aanbevolen
0

Lekker leven met een goed gevoel

Dagelijks ben je klant. Of je nu eten in huis haalt, een paar sokken koopt, een nieuwe telefoon aanschaft, een terrasje pikt of met vakantie gaat. Je bent klant bij talloze bedrijven. Vind je het dan belangrijk dat deze bedrijven zorgvuldig omgaan met jouw welzijn en die van de wereld om je heen? Er is nu een gids, die je precies vertelt welke bedrijven het goed doen. Deze gids heet heel toepasselijk de Goede Gids. In deze blog lees je er meer over.

Aanbevolen
0

Sap.je: Biologisch, slowjuice gezond groentesap

Sapje perst gezonde slowjuice groentesapjes uit het seizoen, vol groenten, een beetje fruit, specerijen, kruiden & zeewieren, afkomstig van lokale biologische leveranciers. Met veel liefde maken ze bij Sap.je elke dag heerlijk en vooral gezonde sapcombinaties die je kunnen helpen bij het verbeteren of op peil houden van je gezondheid. Je leest er meer over in dit artikel.

1 2 3