Browsing: Aanbevolen

Aanbevolen
0

Houvast Uitvaartzorg

Houvast Uitvaartzorg biedt gespecialiseerde begeleiding aan ouders van kinderen die tijdens de zwangerschap of rondom de geboorte overleden zijn. Wij zijn professionele ervaringsdeskundigen. We weten als geen ander wat ouders doormaken bij het verliezen van een kind.

Aanbevolen
0

Wegwijs in 1 uur: informatieve boekjes over natuurlijke geneeswijzen

Een passende serie boekjes die aansluit bij de uitgangspunten van IkKiesNatuurlijk is de reeds complete serie boekjes uitgegeven door Ankh-Hermes.  Veel verschillende natuurlijke geneeswijzen vinden hun weg op dit platform, maar het is natuurlijk ook leuk om kennis te maken met de uitgangspunten van de verschillende geneeswijzen.

Aanbevolen
0

Lekker leven met een goed gevoel

Dagelijks ben je klant. Of je nu eten in huis haalt, een paar sokken koopt, een nieuwe telefoon aanschaft, een terrasje pikt of met vakantie gaat. Je bent klant bij talloze bedrijven. Vind je het dan belangrijk dat deze bedrijven zorgvuldig omgaan met jouw welzijn en die van de wereld om je heen? Er is nu een gids, die je precies vertelt welke bedrijven het goed doen. Deze gids heet heel toepasselijk de Goede Gids. In deze blog lees je er meer over.

Aanbevolen
0

Sap.je: Biologisch, slowjuice gezond groentesap

Sapje perst gezonde slowjuice groentesapjes uit het seizoen, vol groenten, een beetje fruit, specerijen, kruiden & zeewieren, afkomstig van lokale biologische leveranciers. Met veel liefde maken ze bij Sap.je elke dag heerlijk en vooral gezonde sapcombinaties die je kunnen helpen bij het verbeteren of op peil houden van je gezondheid. Je leest er meer over in dit artikel.

Aanbevolen
0

Natuurlijke deodorant van We Love The Planet

We Love The Planet vindt het belangrijk om te weten wat er in een product zit en waar het vandaan komt. De natuurlijke ingrediënten in hun deodorant werken verzachtend en hydraterend en houden je heerlijk fris! De zachte crème wordt snel opgenomen in je huid en verstopt de poriën niet. Ontdek het zelf!

1 2