Adverteren op IkKiesNatuurlijk.nl

Over het platform

Het online platform IkKiesNatuurlijk helpt consumenten bij het maken van goede keuzes. Keuzes voor bijvoorbeeld gezonde voeding, natuurlijke geneeswijzen, eerlijke producten en diensten, houten speelgoed, zuiver en duurzame materialen, veilige zelfzorgmiddelen, biologische wijnen, groene energie en alles wat verder mogelijk is met de woorden duurzaam, eerlijk, groen, zuiver én zonder toevoegingen.

IkKiesNatuurlijk.nl is geboren uit de gedachte dat vrijheid en vooral keuzevrijheid een groot goed moet zijn. Het platform groeit uit tot een informatief platform voor iedereen die een bewuste leefwijze wil nastreven met eigen keuzes. Vanuit de passie voor gezondheid en de overtuiging dat elk mens uniek is en vooral zijn of haar eigen keuzes moet maken.

We delen verhalen met passie en eerlijkheid voor het verhaal en achter het verhaal. Het platform biedt veel nuttige informatie en helpt consumenten op weg. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de kennis en ervaring van de hiervoor speciaal opgeleide deskundigen in de meest brede zin van het woord. Met dit initiatief verwachten de initiatiefnemers te voorzien in een informatiebehoefte van de Nederlander die een bijdrage levert aan de kostenbesparende en gezonde ontwikkelingen in de gezondheidszorg, de gezondheid van mens, dier en milieu.

Advertentiemogelijkheden

Het platform ikkiesnatuurlijk.nl biedt diverse advertentiemogelijkheden aan. Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden. Geïnteresseerd? Neem dan contact op via adverteren@ikkiesnatuurlijk.nl.

Advertorial: pagina met redactionele opmaak, aangejaagd met tenminste 2 Facebook-posts en tweets.
Gesponsorde partnerblog: een advertorial met permanente link naar je website.
Banner: advertentie in de rechterkolom op IkKiesNatuurlijk.nl. Per categorie of op alle pagina’s.
Nieuwsbrief: kort verhaal met afbeelding in de maandelijkse nieuwsbrief

Bereik effectief een specifieke doelgroep via IkKiesNatuurlijk.nl. Geïnteresseerd? Neem dan contact op via adverteren@ikkiesnatuurlijk.nl.