Browsing: Advertorial

Advertorial
0

Natuurlijke, handgemaakte zepen van biologische ingrediënten

Bij BOTMA & van BENNEKOM maken we natuurlijke, handgemaakte zepen en andere verzorgingsproducten van biologische ingrediënten in Amsterdam. Wij maken al onze producten met onze eigen handen en kiezen alle ingrediënten zorgvuldig uit. Zo werken we alleen met plantaardige oliën en boters zoals olijfolie, kokosolie, shea butter en amandelolie. Stuk voor stuk ingrediënten die je huid mooi en gezond maken en houden.

Advertorial
0

Zoet-Zacht: een hippe lifestyle webwinkel met eerlijke producten voor kinderen

Ik ben Sharon Blom de trotse eigenaresse van Zoet-Zacht Conceptstore. Zoet-Zacht kun je het best omschrijven als een hippe lifestyle webwinkel met eerlijke producten voor kinderen. Het idee voor de webwinkel is ontstaan toen ik met een burn out thuis kwam te zitten. Ik had een baan waar ik erg ongelukkig in was en zat daar niet meer op mijn plek. Het was voor mij tijd om eens goed na te gaan denken wat ik met mijn leven wilde… Ik wilde kinderlifestyle producten gaan verkopen die eerlijk en duurzaam zijn! Zo is het idee van de webwinkel ontstaan.

Aanbevolen
0

Sap.je: Biologisch, slowjuice gezond groentesap

Sapje perst gezonde slowjuice groentesapjes uit het seizoen, vol groenten, een beetje fruit, specerijen, kruiden & zeewieren, afkomstig van lokale biologische leveranciers. Met veel liefde maken ze bij Sap.je elke dag heerlijk en vooral gezonde sapcombinaties die je kunnen helpen bij het verbeteren of op peil houden van je gezondheid. Je leest er meer over in dit artikel.

Advertorial
0

Wilt u de straling in huis meetbaar verminderen?

Veel mensen maken zich zorgen om de straling van zendmasten maar vergeten dat de grootste stralingsbronnen zich meestal IN huis bevinden! Wist je bijvoorbeeld dat wifi-routers voor draadloos internet onnodig veel straling geven, 24 uur per dag, ook als ze niet worden gebruikt? Dit kun je oplossen met een stralingsarme JRS Eco-Wifi. Lees er in dit artikel meer over. #adv