Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Reinigingskuur – Praktijk Karoena

9 februari 2022 | 09:00 - 6 augustus 2022 | 17:30

€308
Reinigingskuur

Al meerdere jaren begeleid ik individuele reinigingskuren. Door corona is het ongemerkt naar de achtergrond geschoven. En nu komt het, wederom door corona, juist weer helemaal in mijn aandachtsveld.

Ik ben ervan overtuigd dat een gezonde leefstijl je immuunsysteem versterkt en je jezelf daardoor beter beschermt tegen ziektes en besmetting zoals het coronavirus.

Dit wordt ook bevestigd door recent onderzoek van november 2021 waarin de relatie tussen de kwaliteit van de voedingswijze en de risico’s en ernst van Covid-gevallen is onderzocht.

Biologische voeding met veel groente en fruit staan bij mij al jaren op het menu. Daarnaast ga ik twee keer per week hardlopen, doe aan yoga, neem rust als ik veel stress ervaar en sta stil bij ongemakkelijke gevoelens. De positieve gevolgen daarvan ervaar ik aan den lijve: ik voel me fit en ben de afgelopen jaren niet ziek geweest.

Wil jij je leefstijl verbeteren en kun je wel een steuntje in de rug gebruiken, kijk dan eens op mijn website naar de individuele reinigingskuur.

Je lichaam detoxen kan een goede begin vormen om ‘slechte’ gewoontes te veranderen.

Gegevens

Begin:
9 februari 2022 | 09:00
Einde:
6 augustus 2022 | 17:30
Kosten:
€308
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Site:
https://praktijkkaroena.nl/event/reinigingskuur/

Locatie

De Tempeliershoeve
Tempeliersweg 46
Haaren, 5076AG Nederland
Telefoon:
06-28518357
Site:
https://praktijkkaroena.nl/event/reinigingskuur/