Browsing: Alex Djukanovic

Alex Djukanovic Accupunctuur
0

Frozen shoulder, nek en schouderpijn behandelen met acupunctuur

Bij Nurture Your Nature – Acupunctuur in Purmerend behandelen we veel nek- en schouderklachten. En daarbij valt op dat deze klachten heel vaak gepaard gaan met stress en vermoeidheid. Het lijkt er op alsof men “gebukt gaat” onder de werkdruk. Men loopt “krom van de pijn”, of je hoort “ik ben zo stijf als een plank”. Al deze uitdrukkingen laten duidelijk zien, dat wanneer we teveel druk ervaren dit het lichaam op kan breken. In dit artikel vertel ik je wat je hier aan kunt doen met acupunctuur.

Alex Djukanovic Geen buikpijn door acupunctuur
0

Geen buikpijn meer door acupunctuur

Pijnklachten kunnen heel intens zijn. Bewegen, slapen, humeur en energiepijl worden er allemaal door beïnvloed. Dat bij elkaar maakt dat het een grote invloed heeft op je leven. Werken gaat soms niet meer wat nog eens voor extra stress en problemen zorgt.

Alex Djukanovic
0

Pijn behandelen met acupunctuur en Chinese kruiden

Chinese geneeswijzen – en acupunctuur in het bijzonder – zijn erg goed in het behandelen van pijn. De methoden die we bij Nurture Your Nature toepassen[1] zijn heel bijzonder: ze bieden namelijk direct verlichting en zonder naalden te zetten in het pijnlijke gebied. In dit blog vertel ik je graag meer over hoe de behandeling in zijn werk gaat en wat je kan verwachten. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Alex Djukanovic
0

Gezond afvallen met acupunctuur en kruiden

Het is weer lente en met de zomer in aantocht willen we weer gezond, fit en slank de zomer in. Bij Nurture Your Nature helpen we je bij deze bewonderenswaardige onderneming om af te vallen. We zijn je gezondheidscoach en helpen je om op een andere manier tegen je lichaam, gezondheid, eten en bewegen te kijken. Maar boven alles helpen we je lichaam efficiënt te werken zodat je makkelijker kan afvallen.

Alex Djukanovic
0

Stoppen met roken met acupunctuur

Veel mensen willen stoppen met roken, acupunctuur is daarbij een waardevol hulpmiddel. Het helpt met de behoefte aan een sigaret te verminderen en om lichaam en geest in balans te brengen. Die balans zorgt er voor dat je de kracht heb om de juiste keuzes te maken en je gezonde levensstijl vol te houden. Alex Djukanovic vertelt er in deze blog meer over.

Alex Djukanovic
0

De kracht van Chinese kruiden

Chinese geneeswijzen (CG) worden al duizenden jaren gebruikt. Dit laat de waarde en wijsheid zien die in deze mooie therapieën terug te vinden zijn. De belangrijkste voordelen van CG zijn dat ze mild zijn, nauwelijks of geen bijwerkingen hebben en ze zijn zeer kosten effectief. Dit komt doordat CG preventief werken en er wordt gekeken naar de relatie tussen mens en omgeving. Door vroeg aan kleine klachten te werken, wordt men doorgaans later niet of minder ernstig ziek. De meest bekende vormen van CG zijn acupunctuur en kruiden, beide pas ik toe in mijn praktijk Nurture Your Nature. Eerder heb je al kunnen lezen over acupunctuur. In dit blog vertel ik je graag wat meer over het nut van de kruidentherapie.

1 2