Browsing: Gerrie Hasselaar

Blog
0

Co-infecties en Opportunistischte infecties bij Lyme (deel 2)

Weet je het nog? Bij Lyme krijg je altijd 2 of meer co-infecties als bonus erbij! Geen wonder dat het soms een enorme puzzel is, denk je de Borrelia om zeep te hebben geholpen, heb je toch nog klachten?? Tja denk dan dus eens aan een co-infectie of opportunistische infectie.

Blog
0

Besmet met Lyme door een mug?

Lyme, daar heb je vast weleens van gehoord? Je denkt wellicht dat het overgedragen wordt door teken en dat je dus met name besmet kunt raken als je veel in het bos komt? Helaas tegenwoordig zijn er vele andere mogelijkheden om besmet te raken…

Blog
0

Gerrie Hasselaar: Van nachtmerrie naar droom

Jaren geleden kon Gerrie Hasselaar nauwelijks haar bed uitkomen door enorme vermoeidheid en zware spier- en gewrichtspijn. Regulier ontdekte men dat ze de ziekte van Lyme (tekenbeet) zou hebben en neurologisch onderzoek toonde een zware artrose in nek- en rugwervels aan. Ze kreeg steeds zwaardere medicatie, werd steeds somberder en haar wereld steeds kleiner. Ze belandde in het alternatieve circuit en leerde al snel dat reguliere medicatie haar niet verder kon helpen. Het lukte haar de ziekte van Lyme te overwinnen en inmiddels heeft ze al jaren een eigen succesvolle praktijk in de behandeling van de ziekte van Lyme. Ze gaat regelmatig bloggen over haar ervaringen. In deze eerste blog stelt ze zichzelf voor.