Browsing: Nyantrie Jagesar

Blog klankschaal
0

Klankschaal massage

Als ik iemand vraag of zij bekend is met een klankschaal of klankschalen, dan krijg…

Blog numerologie
0

Numerologie

Voel jij je aangetrokken tot Getallen? Zie je vaak eenzelfde getal? Gebruik je vaak dezelfde…

Blog
0

Stress tegengaan met Natuurgesneeswijzen

Ieder één, van jong tot oud, maakt stress mee. Soms is het van korte duur, soms is het lang aanwezig. Volgens Wikipedia is stress: ‘Stress is een vorm van spanning die in het lichaam van mensen, dieren of planten optreedt als reactie op externe prikkels en die gevolgd wordt door een bepaald patroon van fysiologische reacties’.

Blog Koperen waterketels
0

Water drinken volgens Ayurveda

Een van de kenmerken van Ayurveda is je spijsvertering goed verzorgen en vooral niet verstoren. Bij verstoring heeft het lichaam daar meteen nadeel van en dat merk je in symptomen zoals opgeblazen gevoel (teveel gas), krampen (koude dranken) en slechte toiletgang (onvoldoende drinken). Ayurveda schrijft voor dat het beter is een bepaalde tijd aan te houden tussen voedsel opname en drinken. Dit heeft te maken hoe het lichaam voedsel verteerd. Benieuwd hoeveel tijd je er tussen moet laten? Je leest het in deze blog.

Blog
0

Ayurvedische tip voor verbetering van het immuunsysteem

Verkoudheid en griep zijn de meest voorkomende winter gezondheid klachten. Verkoudheid en griep ontstaan door een virus infectie en kennen vele symptomen zoals: keelpijn, verstopte neus, hoofdpijn, enz. Via de huisarts en drogisterijen zijn daar verschillende medicijnen voor te kopen en te gebruiken, maar als je de voorkeur geeft aan huismiddeltjes op natuurlijke basis, zijn daar ook mogelijkheden toe.

Nyantrie Jagesar
0

Ayurveda en Rugpijn

Ayurvedische remedies kunnen effectief rugpijn verhelpen. Ayurveda is een eeuwenoude geneeswijze waarvan de oorsprong ligt in India. Het is een holistische zienswijze dat is gebaseerd op een lichaam in balans.

Nyantrie Jagesar
0

Ayurveda en Essential Oils

Mijn eerste kennismaking met Essentiële oliën was met een Olie verdamper. Misschien ben je er ook mee bekend: een mooi vorm gegeven kom waarin je onderin een theelicht zet en bovenop in het schaaltje water met één of meer druppels van de Essentiële Oliën. De geur die zich dan verspreidt is zeer aromatisch en vult de hele ruimte. Mijn Zintuigen worden geactiveerd en ik voel binnen enkele seconden dat mijn stemming veranderd. Zó sterk is de Kracht van Essentiële Oliën!

1 2