Cocculus helpt bij reisziekten

0

Op reis gaan is heerlijk. Op weg naar zonnige oorden of heerlijk de bergen in. In ieder geval een flink aantal uren in de auto, het vliegtuig of op de boot.

Voor mensen die gevoelig zijn voor reisziekten, zal deze tocht een crime zijn. Want heb je echt last van reisziekte dan zie je vaak bij de eerste kilometers of bochten iemand al groen en geel van ellende worden. Een moment later kun je het bakje als onder je kind houden om op te vangen wat er uit komt. Of snel stoppen in de berm, zodat het hele handeltje niet in de auto terecht komt.

In het vliegtuig zitten de spuugzakjes in je voorstoel en reis je per boot, dan kun je rustig even ongegeneerd over de railing hangen. Allemaal oplossingen maar fijn is het niet.

Een perfect homeopathische middel is Cocculus. Het helpt in de preventieve sfeer, maar ook in de acute sfeer, dus onderweg. Het neemt het gevoel van misselijkheid weg en ondersteunt heel erg het herstel van de reisziekte. Ook in de koffer dus… hoewel… in de handbagage is beter. Om direct te gebruiken!

Bestel dit middel in onze webshop »

 

Comments are closed.