Dr. Suzanne Humphries: ‘Ik heb nog nooit zulke gezonde kinderen gezien’

0

Dr. Humphries is medisch specialist en wordt door velen op dit moment gezien als een belangrijke autoriteit op het gebied van vaccinaties. Samen met Roman Bystrianyk heeft zij het boek ‘Dissolving Illusions’ geschreven.

‘We vertrouwen vaccins omdat we allemaal gevaccineerd zijn geen zicht hebben op een groep die geheel ongevaccineerd is. Pas op het moment dat ik in aanraking kwam met een groep totaal ongevaccineerde kinderen begon ik te zien dat wat we verwachten als kinderziekten en alle dingen die gebeuren wanneer we ouder worden, op de een of andere manier te maken heeft met vaccinatie, want dat was het enige wat anders was bij deze kinderen. Ik heb nog nooit zulke gezonde kinderen gezien’, vertelt de Amerikaanse Dr. Suzanne Humphries in de documentaire ‘Vaccines Revealed’.

Vanuit de US kwam 9 dagen lang, van 10 t/m 19 januari 2017 dagelijks een documentaire met meerdere interviews, een episode, uit ‘Vaccines Revealed’. De gastheer was Patrick Gentempo. In de 2e episode wordt Dr. Suzanne Humphries geïnterviewd door Mw. Toni Bark MD.  De transcriptie hiervan is voor de NVKP vertaald. Lees hier het volledige interview »

Comments are closed.