Even voorstellen: Celien van Dalen

0

Mijn naam is Celien van Dalen. Ik beoefen met veel passie het beroep van natuurgeneeskundig therapeut uit in Zwolle. 

Natuurgeneeskundige zorg voor jouw gezondheid

Mijn praktijk naam is RefleX-Zwolle. In mijn praktijk coach ik mensen in het verbeteren van de gezondheid en energie. Mijn missie is Nederland helpen een stukje gezonder te maken.

Mijn interesse in natuurgeneeskunde is begonnen door een eerste voetreflex opleiding en hierna het opzetten van een praktijk in de avonduren naast een fulltime baan. Dat is wat ik ga doen in het leven…dacht ik toen. Het leven had echter wat anders in petto voor mij. Er kwam veel op mijn pad waardoor ik mijzelf goed heb mogen leren kennen en te leren waar ik energie van krijg, blij van wordt en mijn kracht ligt. Dit heeft geresulteerd, na veel studies en opleidingen, in een fulltime baan als natuurgeneeskundig therapeut. Hier werk ik met een breed aanbod aan gereedschappen wat ik kan inzetten bij de diverse klachten waarmee mensen komen. De gereedschappen zijn Bioresonantie, elektro-acupunctuur, spatadertherapie, voetreflex plus therapie, massagetherapie, Dorn therapie en het voedingsprogramma RefleX Natuurlijk (w)eten.

Naast de praktijk geef ik cursussen en draag zo kennis en ervaring over. Diverse cursussen op het gebied van westerse en Chinese voetreflex. En cursussen RefleX Natuurlijk (w)eten waarin veel over gezondheid en voeding wordt geleerd.

Natuurgeneeskunde heeft mij zo ontzettend veel geleerd en gegeven wat ik met liefde aan anderen wil doorgeven. Een fantastisch vak wat ook voor jou veel kan betekenen!

Voor “ik kies natuurlijk” ga ik je hierover vertellen door één keer in de twee maanden een blog te schrijven.

Wil je meer weten over mij en mijn specialisaties neem dan gerust een kijkje op mijn website www.reflex-zwolle.nl

Hartelijke groet,
Celien van Dalen

Comments are closed.