Even voorstellen: Michelle Manders

0

Mijn naam is Michelle Manders. Zoals ook op mijn eigen site te lezen is, is de ‘waarom vraag’ voor mij erg belangrijk. Hoe komt het dat ik nu op deze plek zit met deze mensen om me heen en waarom overkomen mij die dingen die mij gebeuren…

En niet iemand anders…

Zo ben ik na mijn middelbare school begonnen aan een reguliere paramedische opleiding die mij bracht op de kindercardiologie in Nijmegen. Elke dag zag ik kleine hummeltjes met kleine en grote aangeboren hartafwijkingen waarbij ik de ieniemienie hartjes op echobeeld vastlegde. Mega interessant! Maar was dit het nu? Ergens voelde ik dat ik door moest gaan, hoe mooi deze baan ook was. Na een net niet afgeronde pedagogische opleiding die ik intussen volgde kwam ik vanuit het niets uit bij homeopathie. Dit was de combinatie van het lichamelijke zoals ik dat in het ziekenhuis kende, gecombineerd met het psychische wat ik van de pedagogiek meekreeg. Maar dit was meer! Dit was compleet! Dit klopte! Mijn hart werd enthousiaster en meer vervuld toen ik merkte dat ook de filosofie van de homeopathie beide kanten raakte. Het lichamelijke en het psychische.

Toch wilde ik nog meer weten en kwam ik bij de opleiding tot kindertolk. Wat zeggen kinderen met hun gedrag? Maar ook, wat zeggen hun lichamelijke dingen? Ouders willen graag voor hun kinderen het beste, maar kinderen willen dat ook voor hun ouders! Welk gedrag ze ook vertonen! Welke liefdevolle boodschap van het kind zit hierachter? Met deze prachtige manier van naar kinderen kijken met de bewustwording van de ouders na de vertalingen die ik ze geef, kom ik al dichter bij mijn ‘waarom’ vragen en dus ook voor een ouder.

De filosofie van alles begon voor mij steeds belangrijker en meer diepgaander te worden en ik besloot nog een yoga opleiding te doen. En voor mijn gevoel valt nu alles op zijn plek. De uniek gegeven middelen van de homeopathie, de bewustwording door de vertalingen van een kindertolksessie en de filosofie en de levenswijze van yoga maken voor mij het plaatje compleet.

Wil je ook het een en ander onder de loep nemen of wil je gewoon geholpen worden met je klachten dan kunnen we samen kijken welk traject we ingaan, kort- of langdurig, naar ieders wens.
Je bent in ieder geval van harte welkom!

Met warme groet,

Michelle Manders

Comments are closed.