Even voorstellen: Robby Sallaets

0

Laat me me eerst even voorstellen: ik ben Robby, 29 jaar en copywriter bij een reclamebureau. Daarnaast heb ik ook één grote passie. Het moestuinieren. Elke dag vrijwillig met mijn handen in de aarde zitten om het beste uit de grond te halen.

Op een dag proefde ik de tomaten van mijn grootvader en wist ik dat ik die smaak later wou terugproeven in mijn eigen eten. Dat is de trigger geweest om met mijn eigen moestuin te beginnen. Ik ben gestart met 10 vierkante meter in mijn eigen tuin. Drie jaar later bewerk ik een stukje veld in de volkstuintjes van Edegem ter grootte van 180 vierkante meter.

Groenten uit Edegem

Verder blog ik ook in het wilde weg over mijn passie op Groenten uit Edegem. De bedoeling is om iedereen aan het moestuinieren te krijgen. Want in mijn ideale wereld eet immers iedereen groenten uit eigen tuin. Dit om veel verschillende redenen. Het is goedkoper, gezonder, ecologisch verantwoord en je dagelijkse portie lichaamsbeweging krijg je er gratis bij. Heb ik je ook al gezegd dat groenten uit eigen tuin altijd beter smaken? Probeer het zelf maar eens. Een verschil van dag en nacht.

Zadenpakketjes te koop

Ik hoor je al denken: ik heb daar helemaal geen tijd of plek voor, ik ken daar niets van of ik weet niet waar ik moet beginnen. Dit zijn namelijk de voornaamste redenen waarom mensen uiteindelijk niet beginnen met moestuinieren. Daarom ben ik gestart met een bijzonder concept. Zadenpakketjes op maat met een begeleidende nieuwsbrief elke maand. Zo weet je meteen wat je moet doen elke maand en loop je minder risico dat het fout loopt.

Bloggen voor ikkiesnatuurlijk.nl

Elke maand neem ik jullie mee in mijn moestuin en vertel ik jullie over mijn ervaringen. In elke blogpost vinden jullie de ultieme tips and tricks om van jullie moestuin ook een succes te maken. Veel lees-en moestuinplezier!

Deze blog is geschreven door Robby Sallaets, Groenten uit Edegem
Volg Robby ook op Facebook »

 

Comments are closed.