Geen buikpijn meer door acupunctuur

0

Pijnklachten kunnen heel intens zijn. Bewegen, slapen, humeur en energiepijl worden er allemaal door beïnvloed. Dat bij elkaar maakt dat het een grote invloed heeft op je leven. Werken gaat soms niet meer wat nog eens voor extra stress en problemen zorgt.

Van je pijn af met acupunctuur, zonder medicijnen

Acupunctuur is een geweldige manier om de pijn op te heffen en het lichaam te herstellen, zonder bijwerkingen. Bijwerkingen zijn een groot probleem bij medicijnen, daarnaast bestrijden ze alleen de pijnprikkel en veelal niet de oorzaak. Soms werken de medicijnen niet, of niet goed waardoor acupunctuur nog raadzamer is.

Acupunctuur vergroot de doorbloeding

Pijn wordt in Chinese geneeswijzen gezien als het gevolg een gebrekkige doorbloeding. Met acupunctuur wordt de doorbloeding vergroot[1]. Hierdoor worden er meer bloedcellen en voedingstoffen naar het pijnlijke gebied aangevoerd. En er worden zo ook meer afvalstoffen afgevoerd. Het resultaat is dat de pijn afneemt, en dat het lichaam weer ook aan- en afvoer naar het pijnlijke gebied weet te uit te voeren. Het eerste is het bestrijden van de symptomen, het tweede het aanpakken van de oorzaak. Samen zorgt dit voor een blijvend herstel.

Ervaring uit de praktijk

We behandelen dagelijks mensen met succes voor diverse pijnklachten. Hieronder zie je wat Mart zelf zegt over zijn behandeling bij Nurture Your Nature. Hij had last van ernstige maagklachten, met ook uitstraling naar de borst:

Lieve Alex, heel erg veel dank voor je kundige behandelingen. Ik kwam met ernstige maagklachten en hevige pijnen. Ik voelde me heel erg op mijn gemak bij je. Je bent een vriendelijke zachtaardige zeer bekwame behandelaar. Ik ben nu klachten vrij en het is haast jammer dat ik niet meer naar je toe hoef. Als er 10 sterren te vergeven waren zou ik dat doen, want ik wil iedereen die op zoek is naar een acupuncturist aanraden: Ga naar Alex!! * * * * * * * * * * dus 10 sterren voor jou! Heel veel succes met de praktijk, je verdient het en veel mensen zullen er baat bij hebben.

Ondersteuning met kruiden

Omdat de klachten van Mart erg intens waren hebben we de acupunctuur behandeling gecombineerd met een kruidensupplement. Het kruidensupplement heeft een specifieke samenstelling die past bij zijn klachten op dat moment. De kruiden worden dagelijks eenvoudig ingenomen als tablet en was hij weer snel klachtenvrij.

We helpen je graag

Heb je een (pijn)klacht, of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Blijf op de hoogte!

Kijk voor een meer informatie over pijn behandelen ook op onze website. En volg ons ook op Facebook of Instagram!

[1] Sandberg M, Lundeberg T, Lindberg LG, et al. Effects of acupuncture on skin and muscle blood flow in healthy subjects. Eur J Appl Physiol 2003:90:114-9.

Comments are closed.