Gesignaleerd: De Boodschapp

0

De komende maanden wil de Boodschapp, een App (mobile voedingsmiddelen Applicatie) die je op je smartphone kunt downloaden, een informatiebron worden voor een snelle vergelijking tussen de samenstelling en de prijzen van verschillende voedingsproducten in de even zo verschillende supermarkten. Op deze manier kun je het voor jou meest beste product vonden en kopen, al naar gelang de individuele afwegingen.

Maar de makers van deze voedings-app gaan verder en openen ook een websuper. De websuper GOODSO zal in eerste instantie alleen glutenvrije producten gaan verkopen en wil het aanbod uitbreiden voor mensen met allerhande allergieën. De ambitie van GOODSO is een belangrijke online plaats in te gaan nemen voor mensen die op zoek zijn naar gezonde voedingsmiddelen.

Vooral de gezonde voedingsmiddelen en voedingsmiddelen voor mensen met een voedingsstoornis als Coeliakie staan centraal. Alle via de App bestelde producten kunnen wekelijks bij je thuis worden afgeleverd.

Update 10/09/2015:

De Amsterdamse appmaker Boodschap is failliet. Hier bedrijf vond niet tijdig financiering voor verdere ontwikkeling, zo laat de onderneming op haar site weten. ‘We stoppen na 33 maanden met het helpen van consumenten gezonder te laten eten door het inzichtelijk maken van de samenstelling van voedingsmiddelen’, schrijven de initiatiefnemers. ‘Ondanks veel interesse bij meer dan 200.000 gebruikers, zijn we er niet in geslaagd om de derde financieringsronde van onze startup tijdig af te ronden. We waren gewoonweg nog niet ver genoeg in het aantonen van een duurzaam verdienmodel.’ Men onderzoekt of Boodschapp nog in enige vorm kan doorstarten.

Comments are closed.