Eric en Inge Pluijmakers stellen zich voor

0

Inge Pluijmakers-Schuurmans

Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en Marcostherapeute. In 2005 ben ik met mijn praktijk, Diferencia praktijk voor huidverzorging en de-stressing gestart.

De huid spiegelt onze lichamelijke en geestelijke gezondheidstoestand. Ik werk met de huid en de mens, zowel van buiten naar binnen als van binnen naar buiten. Met behulp van een kinesiologische spiertest, stem ik zowel de voedingssupplementen en drainages als de verzorgingsproducten af op de behoefte van de mens en van de huid.

Mijn werk bestaat grotendeels uit huidverbetering, bij een gezonde huid maar ook bij een huid met problemen. Voordat ik mijn eigen praktijk startte, heb ik in mijn loopbaan met heel wat verzorgingsproducten gewerkt. Ik boekte de beste resultaten met producten die natuurzuiver waren zonder synthetische en chemische toevoegingen, zeker bij huidproblemen. Dit heeft ertoe geleid dat ik in mijn eigen praktijk uitsluitend met 100% natuurlijke producten wilde werken. Na jarenlange ervaring in mijn werk is mijn wens, een eigen natuurlijke productlijn, werkelijkheid geworden! Een volledig natuurlijke, ecologische en biologische verzorgingslijn voor gezicht en lichaam, ontwikkeld en gestaafd op kennis en praktijkervaring.

Eric Pluijmakers

Naast mijn dagelijkse werk als bouwkundig projectleider werk ik sinds de oprichting van de praktijk op de achtergrond als steun en toeverlaat voor Diferencia. Ik ben mij steeds meer voor natuurlijke verzorgingsproducten gaan interesseren, enerzijds vanwege de resultaten die Inge boekt in haar praktijk en anderzijds vanuit onbegrip over de toepassing van synthetische stoffen in cosmetica.

Iedereen weet beslist, hoe gevaarlijk asbest is. Indien er ergens asbest verwijderd moet worden, dan gebeurt dit professioneel door mensen in witte pakken met maskers op, om er maar vooral voor te zorgen dat er geen asbest ingeademd kan worden. Wat asbest gevaarlijk maakt, zijn de Nano deeltjes die vrijkomen bij breken, zagen, boren etc. Hoe vreemd is het dan dat er Nano deeltjes, weliswaar van ander materiaal, worden toegepast in cosmetica, waarvan niet is aangetoond of deze deeltjes wel veilig zijn? Gaat de geschiedenis zich herhalen? Daarnaast biedt de cosmeticaverordening ruimte om giftige stoffen geoorloofd toe te passen in synthetische cosmetica.

Inge en ik geloven in eerlijke producten en dat de natuur ons alles te bieden heeft, wat wij nodig hebben. Wij zijn de grondleggers van een geheel nieuw concept natuurproducten op de markt in de Benelux. De producten van Diferencia phytopower cosmetics zijn verkrijgbaar voor professioneel gebruik door huidspecialisten. Consumenten kunnen terecht op onze webshop.

Wilt u meer weten over onze producten en hoe deze zijn opgebouwd, kijk dan verder op www.diferencia-cosmetics.nl en ons eerstvolgende blog-bericht op deze website.

 

 

Comments are closed.