Healthyheartandsoul.life

0

Uitgelicht: Praktijk Heartandsoul.life van Michelle Manders

Ik ben Michelle Manders. In mijn praktijk Healthyheartandsoul.life begeleid ik mensen in z’n totaliteit. Mensen die verder willen op hun levenspad, maar nog tegen van alles aan lopen. Dit kan op lichamelijk, geestelijk en/of mentaal gebied zijn. Samen met jou wil ik de weg naar binnen gaan, om onbewust potentieel naar boven te halen én daarmee verrijkt naar buiten te komen. Innerlijk, waar je in rust jezelf kan hervinden en hervatten, onderzoek ik samen met jou als persoon actief de schaduwzijde in jezelf in relatie tot je eigen weerstanden, klachten of moeilijkheden. Vanuit inzicht in jezelf ontstaat overzicht. Waardoor er een nieuw uitzicht ontvouwt dat je verder draagt in de lichtzijde.

Authentieke basis

In mijn gezondheidspraktijk begeleid ik dit proces naar: ‘wie ben ik’, ‘waar sta ik voor’, ‘wat heb ik te doen’ en ‘hoe ga ik dat neerzetten’. Ik ondersteun je om een authentieke basis te ontwikkelen. Een anker, een fundament, om handelend met verstand, gevoel en intuïtie je eigen weg te plaveien. Ik streef ernaar dat iemand in duurzame verbondenheid tussen de binnen- en buitenwereld van lichaam, ziel en geest, zelfstandig en zelfsturend aan het roer van zijn of haar eigen levenswandel komt te staan. Om ten volle te kunnen leven.

Ayurveda

Ik geloof in het holistische systeem met een point-to-action en doelgerichtheid in het tempo wat het vraagt. In mijn praktijk bied ik preventie en behandeling aan door Ayurvedische voedings- en leefstijladviezen. Eventueel aangevuld met Ayurvedische total body massage. Dit lichaamswerk kan ik aanvullen met yogatherapie waarin ik op maat yoga-oefeningen mee kan geven voor extra lichaamscorrectie en ondersteuning voor de specifieke klachten die door de state of mind als oorzaak blokkades geven. Met de coaching vanuit de yogafilosofie en kindertolk methode help ik mensen liefdevol en in veiligheid deze state of mind helder te krijgen. Om de ziel die als kern in je zit te kunnen laten shinen zoals het bedoeld is. Het is de bedoeling dat jij als ziel datgene doet wat het beste bij je past om gelukkig te zijn.

Naast de ayurveda en yoga, maar ook reiki als preventie en behandeling kan ik ook een uniek uitgezocht homeopathisch middel meegeven om nog dieper te kunnen behandelen voor jouw onvergelijkbare levens- en gezondheidspad.

The heart is always right

Het hart is voor mij een belangrijk iets. Het loopt als een rode draad door mijn leven en vandaar deze naam voor mijn praktijk. Fysiek ken ik het hart zo goed als door en door. Door mijn werk in de cardiologie als hartfunctielaborant. Mentaal en emotioneel heeft mijn eigen hart ook heel wat te verduren gehad, maar hij (of zij?) toonde mij wel altijd mijn weg die ik van kinds af aan al heb mogen volgen. ‘Although the heart is on the left, it is always right’.

Dus heb je een acute of chronische klacht van welke aard dan ook, ik help je deze lichamelijke, geestelijke of mentale opstopping te vertalen, zodat we samen een pad kunnen uitstippelen voor de op maat gemaakte mogelijkheden die bij jou passen.

Ik zie je graag!

Warme groet,
Michelle Manders

Praktijk healthyheartandsoul.life
Tooropstraat 43  Arnhem
www.homeopathieinhartenziel.nl
fb: healthyheartandsoul.life
tel: 06 – 39 488 969
email: info@homeopathieinhartenziel.nl

Comments are closed.