Het Vaccin

0

Wij (mijn collega en ik) hadden ons aangemeld voor een webinar over het corona vaccin. Wij dachten te horen wat de verschillen zijn tussen de vaccins die nu worden ontwikkeld, zodat we achteraf, een mening konden vormen of we ons wel of niet willen laten inenten.

Transhumanisten

Vooraf moesten we twee artikelen lezen en een filmpje kijken. Dat filmpje ging geheel over het vaccin, zoals het door een zeer commercieel bedrijf in Amerika (Moderna) waarschijnlijk wordt geproduceerd en waar veel geld achter zit van mensen die zich transhumanisten noemen, zoals Bill Gates en Elon Musk.

Transhumanisme staat ver van mijn bed, maar speelt wel en heeft door de grote geldschieters veel invloed. Binnen dit vaccin willen ze ook werken met nanotechnologie.  Zodat je door middel van een simpele scan kan zien of iemand is gevaccineerd.

Of de andere bedrijven ook zo vergaan werd gisteren niet verteld. Het was voornamelijk een mooie anatomie/fysiologie les. Wel werden er wat feiten neergelegd waarvan je ook kan schrikken, maar onderbouwt werden ze helaas niet. Het roept vooral veel vragen op.

Vragen zoals:

  • Is het Covid-19 virus in een laboratorium gemaakt? Gedeeltelijk in Amerika en later in China? En zo ja is het dan genetisch gemanipuleerd?
  • De kans dat het vaccin met behulp van genetische manipulatie werkt, lijkt vrij aannemelijk. Kan het überhaupt zonder genetische manipulatie worden gemaakt?
  • Wil ik in mijn lichaam iets wat mijn genen manipuleert?
  • Welke hulpstoffen worden er gebruikt?
  • Hoeveel en welke reststoffen blijven invloed houden op mijn lichaam?

Openheid is belangrijk

Ik hoop echt dat er veel openheid komt van de bedrijven die het vaccin ontwikkelen en dat ze goed uitleggen hoe ze te werk gaan. Nu hebben we in Nederland het College ter beoordeling van Geneeskunde die kijkt naar de werking en veiligheid. Maar zij geven geen ethische beoordeling over genetische manipulatie en wat doet dat op langere termijn met het menselijk lichaam. Bij jouw kinderen, kleinkinderen etc.

Ondertussen ben ik een paar uurtjes gaan googelen en dat heeft mij doen beseffen dat er zoveel meer achter zit dan alleen een goed vaccin ontwikkelen. Macht, geld, arm/rijk, informatie verzamelen, transhumanisme, technologieën, egoïsme / socialisme , wie komt het eerst in aanmerking voor een vaccin? Wat veel onderzoekers wereldwijd natuurlijk ook gewoon doen.

Natuurlijke geneeswijze

Ikzelf ben erg voor natuurlijke geneeswijze. Je immuunsysteem zo goed mogelijk onderhouden, het liefst ook de aarde en weten dat positief denken en liefde uiten het beste is voor ons als mensheid, maar ook voor de dieren en planten.  De ontwikkelingen gaan door, dat is gewoon een feit. Gelukkig zijn er ook mensen die laten zien hoe krachtig onze natuurlijke energie is, door middel van wereldwijde meditaties bijvoorbeeld.

Mijn tip: Laat je niet te makkelijk beïnvloeden door de grote campagnes die er aan gaan komen om je te laten vaccineren. Maar probeer uit deze moeilijke, grote hooiberg je eigen mening te vormen.

  • Ben je bang om ziek te worden dan is een vaccin voor jou waarschijnlijk een grote opluchting.
  • Ben je bang voor genetische manipulatie dan moet je nog even goed nadenken of je laat vaccineren.
  • Wil je vooraan in de rij staan of eerst afwachten wat het op langere termijn doet?

Sterkte met beslissen en wees zuinig op jezelf. Vertrouw op je immuunsysteem en onderhoudt het goed, want ook bij vaccineren is dat het belangrijkste systeem wat aan het werk moet.

Stuur liefde naar elkaar, liefs Anjo
www.anjoabbinkreflexologie.com

Comments are closed.