Homeopathie studeren in je eigen tijd en tempo

0

Homeopathie wint wereldwijd steeds meer aan populariteit. Uit onderzoek van de Wereld Gezondheidsorganisatie blijkt dat homeopathie de tweede geneeswijze ter wereld is. De verwachting is dat dit de komende jaren verder zal toenemen en daarmee ook de vraag naar homeopaten.

Homeopathie opleiding

De Homeopathie Academie Nederland biedt sinds 1983 de opleiding tot klassiek homeopaat en is een begrip in Nederland. Dankzij een innovatief blended learning programma kun je via e-learning grotendeels vanuit huis studeren. De online studie wordt gecombineerd met interactieve praktijkdagen. Er zijn 3 studierichtingen; humane homeopathie, veterinaire homeopathie en homeopathie en verloskunde.

Onderscheidend, modern, gedegen

Dat zijn drie kenmerken van de Homeopathie Academie Nederland. Als enige opleiding in ons land stellen ze de ziekteclassificatie van Samuel Hahnemann, de grondlegger van de homeopathie centraal en werken ze op natuurwetenschappelijke basis. Tijdens deze opleiding op Hbo-niveau, word je opgeleid tot een professioneel homeopaat en beschik je over alle deskundigheid om succesvol in een homeopathische praktijk te kunnen werken.

Erkenning

De homeopathie opleiding aan de Homeopathie Academie Nederland is erkend door de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten, de NVKH en de Beroepsvereniging voor Natuurkundig Werkende Professionals (NWP). Een registratie bij de NVKH zorgt ervoor dat jouw toekomstige patiënten vallen onder de vergoedingsregeling van de Nederlandse zorgverzekeraars en dat je erkend wordt door de Belastingdienst. Daarnaast is de opleiding ook CRKBO geaccrediteerd en is de Medische Basiskennis (MBK) CPION, NWP en SNRO geaccrediteerd.

Meer weten?

Wil je meer weten over de opleiding tot klassiek homeopaat? Neem dan een kijkje op https://homeopathieacademie.nl/

Comments are closed.