Gratis e-book: In 3 stappen weerbaar tegen hooikoorts

0

Het hooikoortsseizoen komt er weer aan. Wil je er dit jaar echt eens wat aan doen? Download dan ons gratis e-book. In 3 simpele stappen leer je wat je zelf kunt doen om je hooikoorts klachten te verminderen! Aanmelden en downloaden kan eenvoudig hier.

Weerstand opbouwen van binnenuit

Het niet goed werken van je afweersysteem heeft te maken met een combinatie van te weinig energie en afvalstoffen. Zie de afbeelding hiernaast.Hooikoorts

Wanneer er te weinig energie is in het lichaam wordt de weerstand te laag. En daardoor raakt het lichaam snel overprikkeld.

De bron van energie zit in onze spijsvertering, vandaar dat wat je eet en drinkt zo belangrijk is om dit proces terug te draaien!

Eet en drink warm

Het aller belangrijkste is het dat je warm gaat eten en drinken. Daarmee help je jouw spijsvertering, energie en uiteindelijk dus je afweer. Naast warme27 is het ook belangrijk dat je aandacht hebt voor welk eten je energie oplevert en wat energie kost om te verteren.

Wat vind je in het e-book?

In het e-book vertellen we wat de 5 oorzaken zijn van hooikoorts in Chinese geneeswijzen. Aan de hand daarvan leggen we je uit wat je hier zelf aan kan doen. Het grootste deel van de adviezen gaan over voeding. Maar ook geven we je praktische tips over ontspanning en beweging, en waarom dit belangrijk is bij hooikoorts.

HooikoortsLuister naar je lichaam

Om de veranderingen aan je dieet door te voeren is het belangrijk dat je weet waarom je dit doet. Wanneer je dit begrijpt is de verandering namelijk veel makkelijker. De volgende stap is dat je er ook zelf beter door gaat voelen, want dan wordt het zelfs leuk.

Ervaar dus bewust de veranderingen in je lichaam. Heb je minder klachten, hoofdpijn of moeheid? Minder last van een dip na het eten of geen opgeblazen buik meer? Dan weet je dat jouw inspanningen resultaat hebben en dat je weerstand zal verbeteren!

Wacht niet langer en download jouw gratis kopie hier.

Meer informatie?

AlexAlex Djukanovic is acupuncturist en kruidentherapeut met een achtergrond in biochemie (MSc). Hij is eigenaar van Nurture Your Nature acupunctuurpraktijk in Purmerend. Heb je een vraag? Neem dan contact op met Alex – hij helpt je graag.

Volg Nurture Your Nature ook op Facebook, twitter of Instagram.

Comments are closed.