Huidverzorgende producten van Diferencia phytopower cosmetics

0

De natuurlijke kracht die u toelacht!

Tot stand gekomen en ontwikkeld uit jarenlange ervaring in het werken met de huid en de mens. Ieder mens, man of vrouw, heeft een eigen huidbeeld. Dit huidbeeld kan gezond zijn, maar door alle invloeden van buitenaf (kou, zon, vervuiling, synthetische stoffen) en invloeden van binnenuit (voeding, emotionele stress, medicatie, roken, ziekte) kan onze huidfunctie verstoord worden.
Het functioneren en vernieuwen van onze huid heeft moeder natuur zeer goed en ingenieus geregeld. Onze producten bieden hierbij een ondersteunende werking.

De producten van Diferencia phytopower cosmetics zijn 100% natuurzuiver en geproduceerd uit hoogwaardige biologische en ecologische grondstoffen. Ze leveren een bijdrage aan uw innerlijke en uiterlijke schoonheid. Door hun puurheid en zuiverheid zijn ze een ware aanwinst om uw huid in balans te brengen en te houden. De producten zijn nieuw op de markt van de Benelux en voldoen aan de strengste cosmetische keuringen voor natuurcosmetica binnen de EU.

Kenmerkend voor de producten van Diferencia phytopower cosmetics:

  • Alleen natuurlijke ingrediënten met een hoge verdraagzaamheid worden verwerkt.
  • Grondstoffen worden volgens hoge ethische en kwalitatieve criteria uitgekozen.
  • Dierproefvrije ontwikkeling.
  • Uitsluitend natuurlijke etherische oliën worden verwerkt.

De producten van Diferencia phytopower cosmetics zijn vrij van:

  • Minerale oliën en vetten (paraffine, paraffine liquidum, petrolatum).
  • Synthetische emulgatoren; PEG’s (polyethyleen glycol, PEG2, PEG40, etc.).
  • Synthetische vetoplossers en reinigingsmiddelen (sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, sodium acetyl sulfate etc.).
  • Synthetische conserveringsmiddelen (parabenen; butylparabenen, methylparabenen, propylparabenen).
  • Synthetische geur- en kleurstoffen.

Het doel van onze producten is om de biologische balans van de huid te verbeteren. Waarom is dit zo belangrijk?

De huid heeft als doel het menselijk lichaam te beschermen. Met de productie van talg krijgt de huid een beschermende werking tegen uitdroging en negatieve invloeden van buitenaf. Door de zuurgraad van talg worden infecties (bacteriën en schimmels) geweerd. Talg bestaat voornamelijk uit essentiële vetzuren en esters. Het biologisch evenwicht wordt automatisch voor ons geregeld. Maar sommige in talg aanwezige vetstoffen (essentiële vetzuren) kan het lichaam niet zelf aanmaken. Deze zouden rechtstreeks uit onze voeding gehaald moeten worden, maar helaas schiet deze vaak tekort.  Hierdoor is de kwaliteit van onze talgproductie niet optimaal en wordt de biologische balans in onze huid verstoord, met huidproblemen van diverse aard tot gevolg.

De kracht van de Diferencia phytopower cosmetics producten bestaat uit de juiste selectie en combinatie van hoogwaardige biologische oliën met essentiële vetzuren per productlijn. Deze selectie beantwoordt optimaal aan de vraag van iedere huidconditie en huidtype en staat garant voor een goede verzorging. Alleen de biologische oliën met relatief hoge concentraties aan vetzuren worden in onze producten verwerkt, ten behoeve van een optimaal resultaat. Pindaolie wordt daarom bijvoorbeeld niet in onze producten verwerkt.

Wil je meer informatie, kijk dan verder op onze webshop www.diferencia-cosmetics.nl. Ben je als huidspecialist of professional geïnteresseerd in Diferencia phytopower cosmetics, neem dan gerust contact met ons op via tel. 045-5778122 of mail info@diferencia.nl.

Dit artikel is geschreven door Inge Pluijmakers.

Deel deze pagina! Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Comments are closed.