Klankontspanning

0

Mijn opleiding heb ik gevolgd bij de Peter Hess© academie. Na jarenlang onderzoek en praktijkervaring, heeft Peter Hess een methodische klankmassage ontwikkeld die aansluit bij de behoeften van de westerse mens.

Geschiedenisklankontspanning

De kennis en de werking van klanken ligt in de Indiase heelkunde en is 5000 jaar oud. De klankmassage biedt een zachte en zeer werkzame ontspanning. De klank lost spanningen op en maakt energie vrij aldus Peter Hess.

Klankmassage

Stress, angsten, zorgen, twijfel en andere gevoelens die een negatieve invloed hebben op jouw gezondheid, kun je loslaten. Malende gedachten komen tot rust en je ziel ervaart ruimte voor groei.

Klinkende klankschalen trillen en geven fijne trillingen in je lichaam. Zo ontstaat een weldadige ontspanning dat ruimte biedt voor gevoelens van zekerheid en geborgenheid.

Als je een klankmassage wilt ervaren, kun je een afspraak maken bij mij. 

Klankconcertklantontspanning

Ook in een groep, kun je de klanken van de klankschalen ervaren. Ik verzorg vaak een klankconcert voor o.a. bewoners in verzorgingshuizen. De bewoners zitten in een halve cirkel om mijn heen en luisteren met aandacht naar de klanken. Het duurt niet lang of de bewoners ervaren een diepe rust en ontspanning.

Als je werkt in een verzorgingshuis en je denkt erover ook een klankconcert te willen aanbieden aan de bewoners, kun je een sessie boeken bij mij. Ik werk nl. ook op locaties.

Meer informatie en prijsopgaven over de klankmassage en het klankconcert, lees je op mijn website: www.nyaveda.nl

Ik ontvang graag een bericht van jou, als je meer wilt weten.

Een klinkende groet aan jou,

Nyantrie Jagesar
info@nyaveda.nl

Comments are closed.