Klankschaal massage

0

Als ik iemand vraag of zij bekend is met een klankschaal of klankschalen, dan krijg ik vaak te horen ‘ja, van de yogales‘ of ‘ja, in de sauna’. De ervaring wat men hiermee bedoeld is dat zij een ‘klankreis’ of ‘klankbad’ meemaken. Dat is op zich een fijne ervaring, maar het is anders als je over een Klankmassage spreekt.klankschaal

Wat is er anders aan een klankmassage?

Tijdens een klankmassage, ligt een persoon op een massagetafel. De klankschalen worden op het lichaam geplaatst. Door de schalen zachtjes aan te kloppen, wordt de trilling van de schalen doorgegeven aan het lichaam. Op deze manier wordt de prana – dat een doorgaand energiestroom is – beïnvloedt en geharmoniseerd. De klanktrilling ervaren de meeste mensen als heilzaam en ontspannend zoals ook ervaren wordt tijdens een klassieke massage. De behandeling is een gehele lichaamsmassage over de kleding heen.

Peter Hess® – klankmethode

De werking van de Peter Hess® – klankmethode is gebaseerd op natuurkundige wetten en is ontwikkeld voor wellness en ontspanning.  Wie een steentje in het water laat vallen, ziet hoe er golfjes ontstaan die zich door het water verspreiden. Zo wordt elke watermolecuul in beweging gezet, zowel horizontaal als verticaal. Tijdens een klankschaalmassage gebeurt er als het ware hetzelfde met ons lichaam, dat ook voor ca. 70% uit water bestaat. Met hun veelheid aan frequenties en zachte trillingen zorgen de klanken en klankgolven voor harmonie in alle cellen. Een klankschaalmassage heeft een positieve invloed op lichaam, geest en ziel. De klankschalen zijn gemaakt volgens strikte receptuur voor een therapeutisch werking.

Een unieke behandeling

De klankschalen zijn het medium tussen de masseur en de persoon. Er is dus nauwelijks sprake van een fysieke aanraking. Met het gebruik van de klankschalen wordt rust en ontspanning bereikt en komt er zachtheid in je wezen.

De klankmassage is ook een prettige ervaring als je niet bekend bent met een massage, maar je wilt wel een massage ervaren. De massage is laagdrempelig, je ligt aangekleed op bed en wordt nauwelijks aangeraakt. Toch ervaar je de massage zoals de meeste mensen een klassieke massage ervaren.

Wil je ook deze ontspannende massage ervaren of meer informatie over de mogelijkheden?

Maak dan een afspraak via info@nyaveda.nl of kijk op www.nyaveda.nl

Comments are closed.