Korting op tijdschrift L’even!

0

L’even is hét tijdschrift over natuurlijk gezond zijn. Een tijdschrift voor iedereen die op een bewuste en gezonde manier wil leven. L’even helpt je om natuurlijk gezond te zijn.

Werd je er een paar jaar geleden nog vreemd op aangekeken als je naar een acupuncturist of homeopaat ging, vandaag de dag is het heel gewoon als je naar een natuurgeneeskundige gaat of een natuurlijk geneesmiddel gebruikt om beter te worden. Bewust natuurlijk en gezond leven is juist iets waar veel mensen tegenwoordig mee bezig zijn.

Maar hoe doe je dat precies, bewust en natuurlijk leven? Het nieuwe tijdschrift L’even kan je helpen bij jouw zoektocht naar aanvullende manieren om gezonder en gelukkiger te leven.

In L’even vind je zes keer per jaar betrouwbare en integere informatie over aanvullende en natuurlijke behandelwijzen. En over behandelingen waarin reguliere en natuurlijke gezondheidszorg worden gecombineerd. Bovendien kun je in L’even tal van tips en inspirerende gedachten vinden over hoe je in het dagelijks leven goed voor jezelf kunt zorgen.

Want L’even gelooft in de wijsheid van de natuur en het vermogen van de mens om zijn eigen gezondheid te herstellen. L’even gelooft in de medische wetenschap en in natuurlijke geneeswijzen. En we weten zeker dat deze twee disciplines samen je kunnen helpen om gelukkiger en gezonder te worden.

Aanbieding tijdschrift L’even

Een proefabonnement van 3× L’even voor € 10,- i.p.v. € 17,50 kunt je afsluiten op www.natuurlijk-leven.eu. Het proefabonnement stopt automatisch. Een jaarabonnement afsluiten kan daar natuurlijk ook. Ga je voor een éénjarig abonnement, gebruik dan de kortingscode LEPA en ontvang 20% korting!

Een gratis proefnummer kun je aanvragen op info@natuurlijk-leven.eu.

Tijdschrift L'even

Deel deze pagina! Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Comments are closed.