Loveli, 100% troepvrij en 100% natuurlijk

0

Hoi! Ik ben Linda en ik geloof dat een champagne-meets-nature life bestaat. Daarom ben ik gedreven om uit te zoeken hoe onze favoriete dingen eigenlijk gemaakt zijn en daar natuurlijke varianten voor te vinden. Want dat kan gewoon.

Wake-up call

Mijn wake-up call kwam jaren geleden toen mijn moeder de diagnose borstkanker kreeg en ze gewaarschuwd werd niet langer meer deodorant met aluminium te gebruiken. Maar wat dan wel?

Ik probeerde alles, maar niets werkte echt. Maar ik gaf het niet op. Tijdens al mijn research kwam ik er achter dat 60% van wat je op je huid smeert, door je lichaam wordt opgenomen. En dat de meeste ingrediënten van onze cosmetica-producten bepaald niet eetbaar zijn. Ik accepteer het niet langer dat al mijn favoriete beauty producten bomvol zitten met chemicaliën die niet goed voor me zijn. Niet voor mijn huid en niet voor mijn lijf.

100% natuurlijk

Ik geloof dat 100% natuurlijke producten ook lekker kunnen ruiken, er mooi uit kunnen zien en net zo goed of misschien wel beter werken. Waarom zou je het risico dan nemen?

Daarom is Loveli 100% troepvrij en 100% natuurlijk.

De eerste deo zonder aluminium die écht werkt

De deodorant stick van Loveli is hét antwoord als je op zoek bent naar een deodorant zonder aluminium én die echt werkt. 100% natuurlijk. Gebaseerd op kokosolie en zuiveringszout (natriumbicarbonaat) en nog meer fijne ingrediënten die goed zijn voor je huid en echt werken.

Deze deodorant sluit je huid en je zweetklieren niet af. Door te zweten loos je afvalstoffen, dus zweten is gezond. Je zweet dus nog wel, maar je ruikt niet meer naar zweet.

Nog meer Loveli producten

Na de deo volgde al snel veel meer producten. Nadat mijn eerste crème letterlijk ontplofte, heb ik een opleiding gevolgd tot cosmetic formulator. In mijn mini-lab in de tuin ontwikkel ik zelf de producten. Daarna worden ze geproduceerd in een professioneel lab in Amsterdam.

Na de deodorantstick en lipbalm volgde een jaar later een gezichtslijn en inmiddels is er ook een body-lijn. En refills voor bijna alle producten. Nog meer producten zijn work in progress.

Linda
linda@loveli.care
www.loveli.care

Comments are closed.