Welkom bij Massagepraktijk Namasté

0

In mijn leven heb ik veel geleerd van verscheidene leermeesters. Mijn eigen lijf bleek daarvan wel de grootste. Het had zoveel te vertellen. Het heeft echter wel even geduurd voordat ik de boodschap wist te ontcijferen. Pijn was namelijk de taal van mijn lichaam. Met name bekken- en migrainepijn. Ik zag de pijn niet als een vriend, een goed bedoelende boodschapper, maar als vijand. Ik richtte mijn aandacht op het vermijden en bestrijden ervan. Pas toen ik me bewust werd van de taal van mijn lijf en de tijd nam om te luisteren naar wat het me duidelijk wilde maken, verdween de pijn. Bracht het me van klacht naar kracht. Nu wil ik mijn ervaring, mijn kennis en kunde graag inzetten om jou te helpen weer terug in jouw kracht te komen.

Visie

Al mijn behandelingen zijn gebaseerd op de holistische visie wat wil zeggen dat ik uitga van de mens als geheel. Niets in het lichaam staat op zichzelf, alles is onderling met elkaar verbonden door middel van bloedvaten, weefsel, spieren, energiebanen… Maar ook lichaam en geest vormen een eenheid. Alle gedachten veroorzaken fysiek een biochemisch proces. Daarom zijn mijn behandelingen holistisch in plaats van symptomatisch van aard.

Aanbodmassagepraktijk namaste

Gebaseerd op mijn eigen ervaringen, heb ik een tweeledig aanbod.

Massagetherapie

Het lichaam kan niet liegen en geeft altijd signalen wanneer er sprake is van bedreiging, schade of disbalans. Helaas worden deze waarschuwingen veelal vaak en langdurig genegeerd. Massage is een uitermate geschikte manier om in een ontspannen setting weer contact te maken met het lijf. Om te voelen, te luisteren en onnodige ballast los te laten.

Mijn gereedschapskist is door alle scholingen en ettelijke jaren werkervaring inmiddels gevuld met mooie behandelvormen die jou hierbij kunnen helpen.

Reset Migraine

Alles bij elkaar opgeteld, heb ik enkele jaren van mijn leven in een donkere kamer in heftige pijn doorgebracht. Dat hoort voor mij gelukkig tot de verleden tijd. Welke stappen me hebben geholpen om na al die jaren nu zonder medicatie aanval vrij door het leven te kunnen gaan, heb ik beschreven in het boek Migraine – verborgen kopzorgen. Het is een werkboek bedoelt om mensen wiens leven draait om het vermijden en bestrijden van migraineaanvallen een mogelijke oplossing te bieden. Om hierbij extra steun en inspiratie te ontvangen, bied ik daarnaast het Traject Reset Migraine aan. Ik begeleid je dan een paar weken bij de stappen die je zet. Al dien je ze wel zelf te zetten, je hoeft het niet alleen te doen.

Hoe fantastisch zou het zijn, jouw toekomst zonder migraineaanvallen?!

Overige informatie

Nieuwsgierig geworden wat mijn hulp wellicht voor jou kan betekenen? Er is meer info te vinden op massagepraktijk namaste
mijn site:          www.massagepraktijknamaste.nl
facebook:       Massagepraktijk Namasté
Migraine – verborgen kopzorgen

Wil je contact met me opnemen? Dat kan door me te bellen (0651974554) of te mailen (info@massagepraktijknamste.nl)

Wees welkom, Namasté, Dorien Stoutjesdijk

Comments are closed.