Aura healing

Binnen de aura healing wordt er vanuit gegaan dat de energie van ons lichaam tot ver buiten onze fysieke lichaam strekt. De energie die zich buiten ons fysieke lichaam bevindt wordt hierbij ons aura genoemd. Binnen dit aura wordt er constant informatie gedeeld met de omgeving. Dit vormt een belangrijke basis voor onze fysieke gezondheid en ons geestelijk welbevinden. Voor elk onderdeel van ons functioneren is er een specifiek energiecentrum in het aura aanwezig. Deze zogenaamde chakra's worden door middel van aura healing behandeld en waar mogelijk hersteld.

Verhogen van het energieniveau

Het doel van aura healing is het verhogen van het energieniveau van het individu. De methode die hierbij gebruikt is richt zich op het verwijderen van energetische blokkades. De behandeling bestaat uit aanraking van het lichaam als het buiten lichamelijke aura. Hierdoor wordt het energieveld hersteld of weer hernieuwd opgeladen. Wanneer er weer sprake is van een balans zal dit direct doorwerken in de geestelijke en fysieke gesteldheid van de patiënt. Binnen deze behandeling is er geen sprake van additionele medicatie of apparatuur, maar vindt deze volledig manueel plaats. Hierbij staat het herstellen van de harmonie op zowel geestelijk als fysiek vlak centraal. Deze alternatieve en natuurlijke geneeswijze wordt ook wel chakra-healing genoemd.

Natuurlijke geneeswijzen
Diabetes
0

Wetenschap bevestigt: diabetes is omkeerbaar

Nederlandse wetenschappers hebben een van de eerste bewijzen geleverd dat diabetes type 2 door voedings- en leefstijlmaatregelen omkeerbaar is. Bloedwaarden verbeteren, er zijn minder en soms zelfs geen medicijnen nodig en patiënten voelen zich gezonder. Dit valt af te leiden uit de pilotstudie Keer Diabetes2 Om van het Louis Bolk Instituut. Een omvangrijker onderzoek is al gaande.

Nieuws
Tomatensap verbetert bloeddruk en cholesterol
0

Tomatensap verbetert bloeddruk en cholesterol

Het dagelijks drinken van puur tomatensap kan de bloeddruk en het cholesterol verlagen, blijkt uit onderzoek in Japan. Bij 94 deelnemers daalde de hoge bloeddruk significant en bij 125 deelnemers nam het lagedichtheidlipoproteïne (LDL) af, stoffen die zorgen voor het transport van cholesterol uit de lever.