Natuurlijke, handgemaakte zepen van biologische ingrediënten

0

BOTMA & van BENNEKOM maakt natuurlijke, handgemaakte zepen en andere verzorgingsproducten van biologische ingrediënten in Amsterdam. Alle producten zijn vrij van parabenen, SLS en synthetische geur- en kleurstoffen. Alleen de puurste ingrediënten zijn goed genoeg om verwerkt te worden en zorgen voor heerlijke, milde en verzorgende zepen die goed zijn voor uw huid en voor de wereld om u heen!

Wij maken al onze producten met onze eigen handen en kiezen alle ingrediënten zorgvuldig uit. Zo werken we alleen met plantaardige oliën en boters zoals olijfolie, kokosolie, shea butter en amandelolie. Stuk voor stuk ingrediënten die je huid mooi en gezond maken en houden. Om de zepen een heerlijke geur te geven gebruiken we uitsluitend biologisch gecertificeerde, milde etherische oliën die food grade zijn en dus zelfs in eten gebruikt kunnen worden. Dit maakt onze zepen ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid. De natuurlijke, aardse kleuren hebben de zepen te danken aan het gebruik van verschillende soorten klei, tarwegras, actieve houtskool- en cacaopoeder.

Naast dat wij onze huid liefdevol willen behandelen, willen wij minstens zo liefdevol omgaan met de natuur en de mensen om ons heen. Wij vinden het belangrijk om te weten waar onze ingrediënten vandaan komen en op welke manier deze gewonnen zijn. Zo gebruiken we bijvoorbeeld geen palmolie omdat de productie ervan het milieu en de mensen in tropische gebieden veel schade aanricht.

BOTMA & van BENNEKOM is bedacht door Rianne Botma en Simone van Bennekom en in 2016 in het tuinhuisje van Rianne tot leven gekomen. Al onze producten worden getest en gebruikt door onszelf, onze geliefden, onze familie, onze vrienden en hopelijk straks ook door jou, onze dierbare klant!

www.botmaenvanbennekom.nl

Comments are closed.