Niels Holgersson voor antroposofische poppen en seizoentafels

0

– advertorial –

Niels HolgerssonNiels Holgersson is een sfeervolle (web) winkel met alle natuurlijke materialen voor het maken van seizoentafels en antroposofische poppen, vilt, wol en wolbewerking.

Niels Holgersson verkoopt alle materialen voor het maken van antroposofische poppen, ook wel zonnekindpoppen genoemd. Kindvriendelijke poppen die gemaakt worden van uitsluitend natuurlijke materialen: katoenen tricot en opgevuld met schapenwol. Deze materialen maken de poppen warm en nodigen uit tot knuffelen. Het kenmerkende van deze poppen is ook dat ze een eenvoudige uitstraling hebben zodat het kind er zijn of haar eigen invulling of emotie aan kan geven.

Daarnaast verkopen ze veel zelfmaakpakketten, patronen, vilt, sprookjesvilt, wol etc. voor het maken van seizoentafels. Door op de seizoentafel uit te beelden wat er buiten in de natuur gebeurt beleef je het mee en ga je mee met het ritme van de seizoenen. Een seizoentafel kan een rustpunt zijn in huis. Ook voor wol en wolbewerking kun je bij NielsHolgersson.nl terecht als ook voor boeken, ansichtkaarten, houten accessoires etc.

Bestellen kan via NielsHolgersson.nl. Bij Niels Holgersson leveren ze snel uit grote voorraad.

Elk tweede weekend van de maand is de winkel in zuidoost Friesland geopend op vrijdag, zaterdag en zondag. Je kunt dan zelf de grote seizoentafels bekijken, inspiratie opdoen, zelf de kleurtjes wol of vilt uitzoeken… Ook dan is alles ruim op voorraad.

Aanbieding

huisvolkleur klaproos viltHartje klaproos

Deze zomer een leuke actie! Bij een bestelling vanaf € 25,00 ontvang je gratis het DIY pakket: Hartje Klaproos.

Vermeld bij de opmerkingen aan het eind van je bestelling: Ik Kies Natuurlijk!

Dan doen wij het gratis pakketje bij je bestelling in.

 

Comments are closed.