BOEK: Planten, levenskracht en DNA | Nancy Popieul

0

Planten, levenskracht en DNA | Nancy Popieul

Dit boek vertrekt vanuit de grote passie van de schrijfster: het leven zelf. Via cel-DNA, genetica en epigenetica stappen we de wereld binnen van de moderne kruidengeneeskunde.

In Planten, levenskracht en DNA vind je uitgebreide informatie over fytotherapie, gemmotherapie, aromatherapie of bachbloesemtherapie. Telkens met een uitgebreide beschrijving van de plant, legendes, vindplaats, inhoudsstoffen, werkingsvelden binnen de verschillende therapieën. Het geheel wordt afgewerkt met leuke receptjes, tips en anekdotes. Daarnaast verbindt de schrijfster de kruidengeneeskunde aan de taal van DNA en epigenetica – uitgangspunt is dat planten op de levenskracht in het diepste van je cellen, het DNA, kunnen werken – en gaat zij in op fytosociologie en cyclische fytotherapie.

Dit alles maakt dit boek anders dan de meeste kruidenboeken omdat het niet alleen de kruidengeneeskunde, maar ook de wetenschap er achter behandelt. Dit boek is geschikt voor iedereen die in kruidengeneeskunde is geïnteresseerd: van de beginnende via de gevorderde kruidenkenner tot de professional en iedereen die zijn eigen gezondheid belangrijk vindt.

Bestel dit boek eenvoudig en snel via succesboeken.nl »

Comments are closed.