Uitgelicht: Praktijk Acupunctuur Amstelveen

0

Van harte welkom bij onze praktijk voor acupunctuur te Amstelveen! U bent op zoek naar meer informatie over deze methode en wilt het wellicht eens proberen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Lees gerust eens verder om erachter te komen of acupunctuur iets voor u is.

Heeft u interesse in een behandeling of wilt u weten of het u kan helpen? Wij staan voor u klaar bij onze praktijk voor acupunctuur in de regio Amstelveen. Onze filosofie is dat ieder mens wordt geboren met een sterk  zelfherstellend vermogen. De essentie van acupunctuur ligt bij het verbeteren van de algemene gezondheid, maar ook specifieke klachten of symptomen kunnen verholpen worden. Omdat acupunctuur zich richt op het activeren van het zenuw-endocrien-immuun systeem wordt genezing gestimuleerd. Dit maakt het een zeer veilige en effectieve methode die het zelfherstellend vermogen van het lichaam stimuleert. Het gevolg is dat u positieve effecten zult ervaren op uw algehele welzijn. Ook specifieke klachten, symptomen en aandoeningen kunnen erg goed verholpen worden met acupunctuur. Hieronder leest u meer over onze behandelingen.

Loop niet langer met klachten rond

Acupunctuur is een verzamelnaam voor diverse behandelmethoden, waarbij altijd gebruik wordt gemaakt van naalden. Het is een alternatieve geneeswijze en kan absoluut uitkomst bieden wanneer u beperkingen ervaart in de reguliere gezondheidszorg. Het kan dan ook een zeer divers scala van aandoeningen en klachten met succes verminderen of laten verdwijnen. U kunt hierbij denken aan:

  • Stress, angst, slapeloosheid en depressies
  • Allergieën, astma en griep
  • Seksuele disfunctie, onvruchtbaarheid
  • Huidaandoeningen
  • Gewichtsverlies
  • Verslavingen zoals roken

Zoals u hierboven leest zijn de mogelijkheden van acupunctuur in bij onze praktijk zeer divers. Afhankelijk van uw klachten kunnen wij u dan ook diverse behandelingen aanbieden. Zo behoren onder andere electro-acupunctuur, moxa therapie en cupping tot de mogelijkheden.

Wat kunt u verwachten?

Kiest u voor een acupunctuur behandeling in Amstelveen of omstreken? Dan wordt u geholpen door een gespecialiseerde acupuncturist met ruime ervaring. De behandelingen zijn veilig en pijnloos. Het komt soms voor dat patiënten een licht ongemak ervaren wanneer de naalden worden geplaatst. Dit is echter maar van korte duur. Het is lastig om te voorspellen wanneer u effecten van de behandeling zult ervaren. Sommige patiënten merken al onmiddellijk verlichting en bij anderen worden de symptomen eerst erger voordat deze verbeteren. Ook het aantal behandelingen dat nodig is verschilt per persoon. Op basis van het intakegesprek kunnen wij u een indicatie geven van onze verwachtingen. Maak dus gerust een afspraak in onze praktijk! U kunt dit eenvoudig doen via onze website. Wij heten u van harte welkom in onze praktijk voor acupunctuur te Amstelveen en omstreken.

Bassam Diab, http://www.amstelveen-acupunctuur.nl/

Comments are closed.