Artsenpraktijk voor homeopathie en integrale geneeskunde

0

Ruud SwagemakersRuud Swagemakers, is sinds 1997 werkzaam als arts voor homeopathie. Gespecialiseerd om uw gezondheid te herstellen. Homeopathische geneesmiddelen, vitamineadvies ( o.a B12) in de vorm van juiste voeding en supplementen, en gezondheidsadviezen vormen de speerpunten van de behandeling.

Homeopathie stimuleert het zelf genezende vermogen bij zowel acute als chronische klachten. Het is geschikt voor alle leeftijden. U, als mens, staat centraal in de behandeling. Er wordt niet alleen gekeken naar die ene klacht, maar naar de hele persoon. Zowel lichaam als geestelijk.

Specialisaties
Autisme, ADHD en andere gedragsproblemen worden behandeld via de Cease therapie. Uw vitaliteit ondersteunen bij kanker, door middel van de non toxisch tumortherapie. Vitamine B12 suppletie: Veel mensen met breed scala van klachten blijken veel baat te hebben bij extra suppletie in de vorm van hoog gedoseerd vitamine B 12.

http://www.homeopathie-culemborg.nl

Artsenpraktijk voor homeopathie en integrale geneeskunde
Godfried Bomansstraat 2
4103 WR Culemborg Gelderland
Nederland
Telefoon: 0345-476515
E-mail: artsenpraktijk@homeopathie-culemborg.nl
Url: http://www.homeopathie-culemborg.nl

Telefonisch spreekuur van maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 14.00 uur, Rolstoel toegankelijk. Op 5 minuten loopafstand van station Culemborg.