Ayurveda Specialist – Yogacentrum Assen

0

Welkom bij de Ayurveda Specialist

Ayurveda, één van de oudste holistische medische wetenschappen ter wereld, richt zich niet alleen op het behandelen van ziekteverschijnselen, maar leert ons ziekte te voorkomen of, als je al ziek bent, de oorzaak ervan te verwijderen. Ook toekomstige gezondheidsproblemen, die door onbalans ontstaan, kunnen worden opgespoord. De aanpak gaat dus veel verder dan symptoombestrijding. Ayurveda bestrijdt de onderliggende oorzaak.

Tijdens het ayurvedisch consult wordt een polsdiagnose gedaan, Nadi Pariksha genaamd, krijg je een op jouw situatie toegespitst voedingsadvies en worden eventueel natuurlijke voedingssupplementen op kruidenbasis voorgeschreven zodat je weer gezond en fit door het leven kunt gaan.

Suraj Thattil is geboren en getogen in Kerala India, het land van Ayurveda.
Nadat hij zijn B.A.M.S.-graad (ayurvedacharya) behaalde aan de Rajiv Gandhi University of Health and Sciences in Karnataka en het Sri Sri College of Ayurvedic Science and Research in India werkte hij als ayurvedisch arts in het Ayurveda Hospital in Bangalore en startte hij in 2015 zijn eigen Ayurvedische kliniek in Kerala.
Hij was verantwoordelijk voor diagnoses, gespecialiseerde medicatie, hield toezicht op reinigende kuren (Panchakarma), voeding en yoga advies. Daarna volgde hij zijn specialisatie in de polsdiagnose (Nadi Pariksha) die hij in India bij 25.000 patiënten in praktijk heeft mogen brengen. Hij is expert in Nadi Pareeksha, Marma, Agnimarma (Ayurvedische cauterisatie), Jaloukavacharana (leech therapie), aandoeningen die te maken hebben met levensstijl, artritis gerelateerde ziekten en vruchtbaarheid gerelateerde problemen. Op verzoek van Ayurveda Nederland is hij in 2019 naar Nederland gekomen ter versterking van ons team.
Heb je interesse in een ayurvedisch consult dan kun je dit hier boeken of kijk op www.ayurvedaspecialis.nl. Wij werken met meerdere specialisten in heel Nederland.
Vergoeding is doorgaans grotendeels mogelijk vanuit uw aanvullende zorgverzekering.

Contact: www.ayurvedaspecialist.nl
Tel. 06 – 11 397 334 of 070 – 262 98 84 / info@ayurvedaspecialist.nl
Facebook https://www.facebook.com/deayurvedaspecialist

Nieuwsbrief ontvangen? https://www.ayurvedaspecialist.nl/nieuwsbrief

Ayurveda Specialist – Yogacentrum Assen
Molenstraat 126
9402 JS Assen Drenthe
Nederland
Telefoon: 06-11397334
E-mail: info@ayurvedaspecialist.nl
Url: http://www.ayurvedaspecialist.nl