Breinzicht Aalten – Liesbeth Rijsdijk

0

In mijn praktijk help ik babies, kinderen en (jong)volwassenen met o.a. leer- en gedragsproblemen. Dit kunnen problemen zijn met taal, rekenen, concentratie of geheugen. Daarnaast behandel ik in mijn praktijk emotionele problematiek en ontwikkelingsproblematiek. Ook voor hulp bij hypersensitiviteit en problemen als gevolg van prematuriteit/ dysmaturiteit of andere (geboorte)problemen kunt u bij mij terecht. De basis is de BSM-de Jongtherapie. BSM staat voor Brain Stimulating Method. Een hersenstimuleringsmethode waarbij we door lichamelijke oefeningen het zenuwstelsel krachtiger kunnen gaan laten functioneren en zo de problemen kunnen overwinnen. Tijdens een intakegesprek wordt de lichamelijke oorzaak achter de klachten bepaald. hierop kan er een oefenschema gemaakt worden. Het oefenschema wordt op de persoon die met de hulpvraag komt, toegespitst. Tijdens controleconsulten wordt het schema steeds aangepast aan de vorderingen.

BSM- de Jongtherapeute zijn geeft heel veel voldoening! Steeds een nieuwe hulpvraag en dan voor degene die tegenover je zit de goede lijn uitzetten. Net zoals de cliënt elke keer weer blij zijn met de vooruitgangen. Het blijft bijzonder dit steeds weer te mogen ervaren.
BSM-de Jongtherapeute zijn, een prachtig beroep!

Breinzicht Aalten – Liesbeth Rijsdijk
Halteweg 41
7122 MC Aalten Gelderland
Nederland
Telefoon: 0543-461443
E-mail: liesbethrijsdijk@breinzicht.nl
Url: http://www.breinzicht.nl

Op afspraak werkend. Niet rolstoelvriendelijk maar daar is een oplossing voor te vinden. Bereikbaarheid per openbaar vervoer is lastig. Per eigen vervoer heel goed te vinden en genoeg parkeerruimte.