Carpe Diem – Wim Scholten

0

Praktijk Carpe Dieme beschikt over Cell Care apparatuur. Deze therapie wordt 1 tot 2x per week gegeven bij diverse ziektebeelden. Wij zullen deze therapie gaan toepassen in sessies.. Afhankelijk van de klachten en van de persoon is het mogelijk al na de eerste sessie veranderingen en/of effecten te ervaren. Voor een goed resultaat zijn meerdere sessies nodig. Dit is zeker het geval bij chronische ziektebeelden.
Op dinsdag 25 oktober 2005 vermelde Dagblad Tubantia een wonderbaarlijk herstel van een patient met ouderdoms leukemie met behulp van CellCare therapie. Let wel dat deze therapie niet voor een ieder een wondermiddel kan zijn. Toch wordt deze therapie vanwege zijn werking na Denemarken nu ook door steeds meer therapeuten in Nederland toegepast.

Wat is Cellcare therapie ?

CellCare is een door de Deen John Wetling ontwikkelde therapievorm. Het veroverde in korte tijd Scandinavië nadat een lid van het Deense koninklijk huis en de Tour de France winnaar Bjarne Riis ermee werden behandeld. De prins werd geplaagd door gewrichtsklachten en infecties die niet genazen, Riis is na een valpartij en gedurende de gehele Tour door Wetling met CellCare begeleid en behandeld. Beiden met succes.

Professor Jonassen van de Deense Technische Universiteit heeft onderzoek gedaan naar de CellCare therapie en geeft de volgende verklaring.

“Het door Wetling ontwikkelde en gepatenteerde therapieapparaat bombardeert de blote huid met ionen uit de ons omringende atmosfeer. Deze ionen (kleine groepjes moleculen) staan gedurende dit bombardement hun elektrische lading af aan het lichaam. Hierdoor ontvangt de celstofwisseling een geweldige puls energie, waardoor klachten genezen en pijn verdwijnt. Het zelfgenezend vermogen wordt geregenereerd”

CellCare wordt ingezet bij o.a. :
Ulcus cruris (open wonden), brandwonden, diabetenvoet, astma, depressies, spier en gewrichtsklachten, incontinentie, bedplassen, huidproblemen, buik/darmklachten, circulatieproblemen, oogklachten, hoofdpijn/migraine, reuma, oedemen, fibromyalgie.

Momenteel wordt onderzoek gedaan naar het effect op aids en kanker. Reeds is bekend dat CellCare therapie de bijwerkingen ten gevolge van radio- en chemotherapie aanzienlijk vermindert.

Professor Jonassen stelt uitdrukkelijk dat CellCare therapie geen ionen of magneetveldtherapie is. Het maakt therapeutisch gebruik van de elektrische lading die atmosferische ionen van nature hebben.

https://www.carpediemscholten.nl/

Carpe Diem – Wim Scholten
Twickelo 14
7581 RE Losser Overijssel
Nederland
Telefoon: 053 536 00 43 / 06 51 66 35 57
E-mail: wim@carpediemscholten.nl
Url: https://www.carpediemscholten.nl/