Fosteo – Marlon Borkulo en Hélène Fokker

0

Zelf ben ik jarenlang rugpatiënt geweest en door de Krullaards Perfect Reset therapie ben ik van mijn klachten af. Mijn partner Hélène Fokker is een geweldige osteopaat en helpt zowel volwassenen als baby’s van veel klachten af. Osteopathie en de revolutionaire KPR therapie zijn de primaire bouwstenen van Fosteo.

Hélène Fokker verzorgt de osteopathie. De KPR therapie wordt door fysiotherapeuten uitgevoerd die bij ons in dienst zijn. Zelf zorg ik voor het reilen en zeilen van de praktijk zoals inkoop, website en marketing. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en wij proberen zo goed mogelijke zorg te leveren. Wij hebben mede daarom ook geen contracten met zorgverzekeraars afgesloten.

Mochten wij een klant niet voldoende kunnen helpen zoeken we altijd naar een alternatief. Op onze site staat hoe wij werken, de gehanteerde tarieven en vele testimonials van klanten. Afspraken kunt u bij ons volledig Online Boeken.

Heeft u klachten, wellicht kunnen wij helpen.

Fosteo – Marlon Borkulo en Hélène Fokker
Burgemeester Hoffmanplein 30A
3071 XL Rotterdam Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 06-15901333 / 010-7371869
E-mail: afspraak@fosteo.nl
Url: https://fosteo.nl

De praktijk is gevestigd op het Noordereiland waar het nog gratis parkeren is. Met bus 32 en 47 zijn we bereikbaar of de tramhalte Wilhelminaplein. We zijn elke doordeweekse dag geopend waarbij maandag en vrijdag alleen in de middag en donderdagavond ook in de avonduren. Alles is gelijkvloers zonder drempels en rolstoeltoegankelijk.