Natuurgeneeskundige Praktijk Corrie Derks – Corrie Derks

0

Mijn naam is Corrie Derks en ik ben geboren in 1955 te Nijmegen. Als kind was ik meer geïnteresseerd in het landelijke leven in de omgeving dan in de stad zelf. Door ziekte thuis in gezin, ben ik op vroege leeftijd op het pad gekomen van de betekenis van gezondheid. Nog steeds heeft dat thema mijn grote interesse.
Mijn carrière begon ik met: verschillende verpleegkundige opleidingen.

Later heb ik me verder geschoold tot Muziektherapeut. In de Psychiatrie heb ik daarmee een ruime werkervaring op gedaan. In deze periode ervaarde ik voor het eerst de grote werkzaamheid van klankschalen. Ik zag bij cliënten hoe rust zich kon herstellen en hoe de stemming en fysieke klachten konden verbeterden. Door die ervaring ben ik me hierin verder gaan scholen en later ook in andere werkvormen zoals Bach Bloesemremedies, Reflexologie, Voeding, Healing en Reading, Edelsteentherapie en op dit moment verdiep ik me in het werken met de frequenties van stemvorken.

Het antwoord van de reguliere hulpverlening bij klachten voldoet in veel gevallen niet meer aan de behoefte van mensen omdat de oplossing wordt gezocht in symptoombestrijding m.b.v. chirurgie en / of farmacologie aan de hand van protocollen. Op de vraag waarom een bepaalde klacht ontstaan is, antwoordde een arts; “Daar ben ik niet voor opgeleid”. Mensen voelen zich niet meer als ‘een heel mens’ gezien. Maar juist vaker verdingd tot een klacht of een ziekte.

Mijn missie is om mensen te helpen om zich zo snel mogelijk weer goed/beter te voelen. Dit doe ik door de oerkracht van de mens ‘het zelf genezend vermogen’ dusdanig aan te spreken dat zo snel mogelijk de eerste stap naar herstel wordt gezet. Dan zijn de volgende stappen die nodig zijn een logisch gevolg.
Het is mijn intentie om een bijdrage te leveren aan het herstel van een stabiele gezondheid. Door gebruik te maken van de harmonische frequenties uit de verschillende werkvormen breng ik mensen in verbinding met hun oorspronkelijk ‘Bewust-Zijn’.

Natuurgeneeskundige Praktijk Corrie Derks – Corrie Derks
Prangelaar 18
3931 RC Woudenberg Utrecht
Nederland
Telefoon: 06-11432456
E-mail: welkom@corriederks.nl
Url: http://klankbehandeling.nl/

De praktijk is geopend van dinsdag tot en met donderdag van 8.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 12.30 tot 16.00 uur. Het telefonisch spreekuur is van dinsdag tot en met vrijdag van 8.00 tot 9.00 uur. De praktijk ligt op de eerste verdieping, daar kom je met een trap. Mocht dat een probleem zijn dan is in overleg mogelijk om te kiezen voor een behandeling aan huis.