NyaVeda-Praktijk voor Gezondheid en Rust- (Nyantrie Jagesar)

0

Nyantrie JagesarNyaVeda is de praktijk voor uw welverdiende rust en gezondheid. Behandelingen en workshops vanuit natuurgeneeswijzen voor een optimale welzijn is wat u kan verwachten.

Namaste beste bezoeker,

Oude wijsheid scholen als Ayurveda en Spiritualiteit hebben mijn interesse. Beide leerscholen helpen mij met de verschillende fasen in mijn leven. Zo blijf ik in balans en kan ik genieten van al wat het leven mij bied in goede, maar ook in slechte tijden.

Ayurveda ken ik van jong af. Later, heb ik door opleidingen mijn kennis verruimd.

Zelfinzicht is mijn keyword. Door de jaren heen heb ik veel meegemaakt en geleerd. Mijn grootste kracht haal ik uit het blijven geloven in mijzelf en put kracht uit de wijsheden die ik heb mogen leren.

Ik geloof er ook in dat ieder mens een levens opdracht heeft. Toeval bestaat niet en alles gebeurt met/voor een reden. Maar, om jezelf beter te leren begrijpen is zelfonderzoek nodig.

Ik reik jou mijn hand en kennis uit in jouw zelfonderzoek en welzijn en kan jou helpen met:

  • Coachen – Wil jij jezelf beter leren kennen? Wil je begrijpen waarom je wel en niet om kunt gaan met bepaalde personen, bijvoorbeeld? Vanuit de oude wijsheid scholen help ik jou inzicht te krijgen
  • Ayurvedische behandelingen – Bijvoorbeeld de traditionele Abhyanga, écht geen overbodige luxe, maar een weldaad voor je gehele welzijn
  • Ayurvedische Workshops – leer ook te masseren en help je dierbare

Mijn kennis en ervaring beschouw ik als een rijkdom en help daar graag een ander mee. Ook merk ik dat steeds meer mensen bewuster gaan leven o.b.v. natuurgeneeswijzen. Ayurveda past hier goed in, vooral omdat het een persoonlijke, praktische en logische leefstijl is.

Wil je meer weten of een afspraak maken? Lees graag eerst de voorwaarden.

Dank voor je bezoek aan mijn website en graag tot ziens.

W: www.nyaveda.nl

E: info@nyaveda.nl

M: 06 45219007

 

NyaVeda-Praktijk voor Gezondheid en Rust- (Nyantrie Jagesar)
Koningsoord 38
5057 DK Berkel-Enschot Noord-Brabant
Nederland
Telefoon: 06-45219007
E-mail: info@nyaveda.nl
Url: http://www.nyaveda.nl

Iedere dag open, graag eerst afspraak maken / gratis parkeren (in woonwijk) / rolstoelvriendelijk / geen wachtkamer