Therapie Oudkerk – Koos Oudkerk

0

Wil je graag :

Afvallen, stoppen met roken, aan je relatie werken, psychische of lichamelijke klachten oplossen, persoonlijk ontwikkeling  of je capaciteiten beter benutten?

Of heb je last van een andere probleem op psychisch-, lichamelijk-, emotioneel-, spiritueel- of relationeel vlak? Bij Therapie Oudkerk kun je terecht om je probleem snel op te lossen.

Heel veel klachten zijn hardnekkig en dat komt doordat ze verankerd zijn in ons onderbewustzijn. Wat en hoe je denkt, wat je voelt en wat je doet wordt voor het grootste deel door je onderbewustzijn bepaalt. Het bewustzijn heeft daar veel minder invloed op dan je verwacht. Als je dus ergens mee zit en daar verandering in wilt aanbrengen dan gaat dat makkelijk en snel via je onderbewustzijn. Met behulp van hypnotherapie is het onderbewustzijn makkelijk en snel te beïnvloeden en wordt je probleem op die manier snel opgelost. Hypnotherapie is daarom een snelle en effectieve therapie is.

Relatietherapie geeft  veel mogelijkheden om de relatie weer op de rit te krijgen.  Bij relatieproblemen speelt een slechte communicatie vaak een grote rol. Daarom is, naast de aanpak van de problemen, het verbeteren van de communicatie een vast onderdeel van de relatietherapie.

Koos Oudkerk is een ervaren therapeut. Hij is een door de zorgverzekeraars erkende hypnotherapeut omdat hij aangesloten is bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten NBVH en ingeschreven is bij de overkoepelende organisatie Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg RBCZ .

Hij is ook een relatietherapeut.

Wil je meer informatie kijk dan op www.therapie-zaanstad.nl

 

Therapie Oudkerk – Koos Oudkerk
P. Boorsmastraat 14
1507WS Zaandam Noord-Holland
Nederland
Telefoon: 06-10672688
E-mail: info@therapie-zaanstad.nl
Url: https://therapie-zaanstad.nl

De consulten gaan in overleg en volgens afspraak. De praktijk is ook goed bereikbaar met de de auto en het openbaar vervoer.