Praktijk Clarijn

0

VoetreflexPlus therapie en TuiNa massage vormen de kern van de behandelingen bij Praktijk Clarijn. De Chinese geneeskunde die de basis is van deze therapievormen biedt alle mogelijkheden om vanuit een heel praktisch perspectief om te gaan met klachten.

Zowel bij de voetreflex- als bij de TuiNa massages zorgt Carine er voor dat de energie in de meridianen (energiebanen) weer onbelemmerd gaat stromen. Het lichaam komt stap voor stap beter in balans waardoor het zelfgenezend vermogen wordt versterkt. Met speciaal voor jou samengestelde voedings- en leefstijltips kun je ook zélf aan de slag voor je gezondheid.

Energie is de specialiteit van de praktijk; sinds 2010 heeft Carine zich vooral toegelegd op de ondersteuning bij stress- en burnout-gerelateerde klachten. Haar praktische en resultaatgerichte instelling zet ze in om sámen met jou op zoek te gaan naar meer vitaliteit en veerkracht!

Je bent van harte uitgenodigd om kennis te maken met deze manier van werken. Wil je meer weten? Kijk dan op de website van Praktijk Clarijn. Zowel op de website als op de facebookpagina worden regelmatig de beste tips uit de praktijk gezet.

Praktijk Clarijn
Frederik Hendrikstraat 11
5583CL Waalre Nederland
Telefoon: 06-55116476
E-mail: carine@clarijn.nl
Url: http://www.clarijn.nl