Praktijk OpenStroom – Ada J.Ponstein

0

Craniosacraal Therapie

Door de diepe ontspanning die er bij Craniosacraal Therapie ontstaat kunnen blokkades van zowel lichamelijke als emotionele aard opgelost worden. Te gebruiken bij lichamelijke klachten van rug of nek (whiplash), hoofdpijn, chronische pijn, of vermoeidheids- / burnout klachten.

Mijn aandachtsgebied ligt in het werken met mensen:

  • met chronische (pijn)klachten,
  • die getroffen zijn door een ernstige of levensbedreigende ziekte,
  • die vastgelopen zijn in werk of privé,
  • die emotionele problemen hebben (bijvoorbeeld door verlies van een dierbare),
  • die hulp bij hun persoonlijke ontwikkeling willen.

Door lichamelijk te werken aan ontspanning ontstaat in de geest ook een gevoel van ruimte en vrijheid. Zo versterkt Craniosacraal Therapie het zelfhelend vermogen.

Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding

Dit is een vorm van zwangerschapsbegeleiding waarbij bij voorkeur beide ouders betrokken zijn. De begeleiding is erop gericht je liefdevolle contact met je kind te versterken en te verdiepen en je kind te laten voelen dat het welkom is. Je leert hoe je je kind kunt dragen op een wijze die zowel voor het kind als voor de moeder het prettigst is èn hoe de partner daarbij steun kan geven.

Samen leer je hoe je weeën kunt opvangen, hoe je om kunt gaan met pijn en hoe je kunt baren. Er is aandacht voor hoe je ruimte aan jezelf, aan je kind en aan elkaar kunt geven tijdens de zwangerschap en bevalling. Nieuwe inzichten vanuit de Bekkenfysiotherapie worden toegepast.

Ik werk vanuit aandacht, rust en warmte.

Praktijk OpenStroom – Ada J.Ponstein
Schweitzerlaan 2
9728 NP Groningen Groningen
Nederland
Telefoon: 06-36289966
E-mail: praktijkopenstroom@icloud.com
Url: http://www.praktijk-openstroom.nl