3 tips om je woning een complete make-over te geven met raamdecoratie

0

Wist je dat je helemaal niet veel hoeft te doen om je woning een totaal nieuwe look te geven? Want ook als je alleen aan de slag gaat met raamdecoratie kun je ervoor zorgen dat je woonkamer of slaapkamer een hele frisse en trendy uitstraling krijgt. Waarom nieuwe meubels en decoratie kopen als je ook voor een snelle en minstens zo trendy make-over kunt kiezen met raamdecoratie? Hier lees je 3 goede tips om met raamdecoratie jouw woning een mooie make-over te geven!

Kies voor raamdecoratie van aluminium

Raamdecoratie komt in heel veel soorten en maten, maar ook in bijzondere materialen. Wat dacht je van aluminium jaloezieën? Hiermee creëer je niet alleen een unieke sfeer in je woning, maar zorg je ook nog eens voor warmtewering. Aluminium is een warmte werend materiaal waarmee je de warmte van de zon tegenhoudt. Op warme dagen sluit je de jaloezieën en weet je zeker dat je woning lekker koel blijft. En, niet geheel onbelangrijk: raamdecoratie van aluminium biedt de mogelijkheid om de lichtinval in jouw woning nauwkeurig te regelen! Je bepaalt zelf hoe het licht naar binnen valt.

Geniet van stijlvolle gordijnen

Kijk goed naar de lichtinval in jouw woning, maar natuurlijk ook naar de sfeer waarvan je wilt dat raamdecoratie zal uitstralen. Moderne shutters, landelijke vouwgordijnen of juist tijdloze lamellen in de kleur zwart? Ook met mooie gordijnen is het heel goed mogelijk om precies de sfeer te creëren waar jij naar op zoek bent. Je hebt heel wat opties met raamdecoratie: het is niet alleen heel stijlvol, maar ook praktisch. Wist je dat raamdecoratie isolerend werkt? Want in de zomer weer je de warmte uit je huis en in de winter houd je de warmte juist binnen.

Ontdek de charme van houten jaloezieën

Houten jaloezieën: hiermee straal je niet alleen luxe uit, maar je geniet hier ook jaren van, want hout is een tijdloos materiaal dat een lange levensduur heeft. En ja, hout past bij ieder interieur, dus ook die van jou. Hout heeft een unieke uitstraling dat direct voor sfeer zorgt in een woonkamer, slaapkamer, keuken of andere ruimte in huis. Daarnaast profiteer je ook nog eens van een ruim aanbod aan kleuren en variaties. Met een houten element in het interieur van jouw woning creëer je een bijzondere stijl!

Hoe creëer jij sfeer in huis met raamdecoratie? Je kunt altijd inspiratie opdoen via de online blogs of interieurbladen!

Dit is een partnerbijdrage van Inhuis Plaza.

Comments are closed.