Uitgelicht: Natuurgeneeskundige praktijk “De sleutel tot jezelf” van Jolanda van den Berg

0

Mijn naam is Jolanda van den Berg en met veel passie en plezier werk ik in mijn praktijk waar ik naast de SCIO kwantum biofeedback ook nog andere therapie vormen combineer.

Een mens zit bijzonder in elkaar en dat vind ik zeer fascinerend. Ik werk met de SCIO kwantum biofeedback systeem, dat is een meet- en behandelinstrument wat blokkades in het lichaam meet en op kan heffen en zodoende zorgt dat je weer lekker in je vel komt te zitten. Het is een nieuwetijdse energetische geneeswijze.
Daarnaast werk ik met de Dorn therapie, ben ik coach en energetisch therapeut. De vormen worden door en met elkaar gebruikt.

De SCIO corrigeert de stressfactoren die ziektes en stoornissen in het lichamen kunnen veroorzaken. Het apparaat zet het zelf genezende vermogen van je lichaam aan en stimuleert je lichaam om de juiste balans terug te krijgen. Het instrument meet op fysiek, psychisch en energetisch niveau, analyseert en maakt dankzij een computer blokkades zichtbaar.

De SCIO brengt de balans terug in je leven en ondersteunt bij o.a.

  • stress, burn-out, depressies;
  • (voedsel) allergieën;
  • hormoonschommelingen, zwangerschapsklachten en vermoeidheid;
  • verdriet, faalangst en onzekerheid;
  • ADHD, ADD en autisme;
  • verslavingen en trauma’s;
  • ziektes zoals fybromyalgie en reuma;
  • leerstoornissen;
  • hormoonverstoringen;
  • etc.

De Dorn therapie is een vriendelijke en zachte wervel- en gewrichtsbehandeling die bij pijnklachten, uitstraling pijn naar de benen heup, knie of nek ingezet wordt. Soms kom ik ook darm- en blaasproblemen of een scheefstand in de wervels tegen in mijn praktijk.

Daarnaast werk ik als bewustzijns coach met de eigen onbewuste processen van mensen. Wat is er mooier dat je als mens geen last hebt van onbewuste blokkades, maar lekker vrij in het leven mag staan zonder beperkende factoren.

Mocht je meer informatie over mijn praktijk willen of een afspraak maken? Laat dan wat van je horen of kijk op http://www.desleuteltotjezelf.org

Comments are closed.