Uitgelicht: NyaVeda – Praktijk voor gezondheid & rust van Nyantrie Jagesar

0

NyaVeda is de praktijk voor je welverdiende rust en gezondheid. Behandelingen en workshops vanuit natuurgeneeswijzen voor een optimale welzijn is wat je kan verwachten.

Hallo en Namaste,

Mijn naam is Nyantrie, ik ben een Ayurvedisch Massagetherapeut. Al vanaf mijn prille jeugd ben ik bekend met de Ayurveda, deze waardevolle kennis heb ik via mijn familie meegekregen. Op latere leeftijd ben ik mij hierin gaan verdiepen en heb de nodige scholing gevolgd, zodat ik de Ayurveda effectiever kan toepassen op de Nederlandse leefstijl. Tijdens mijn opleiding heb ik ruime kennis opgedaan over de theorie van de leer en de behandelingen. Werkervaring heb ik opgedaan bij Jade Health Center.

Mijn kennis en ervaring beschouw ik als een rijkdom en wil daarmee iedereen helpen die er baat bij heeft. Ook merk ik dat Ayurveda steeds bekender wordt en mensen daar gericht naar op zoek gaan. In mijn praktijk heb ik te maken met jong en oud, ieder met een specifieke klacht of vraag.

Ayurvedische massagecursus

Mijn specialisatie is de Abhyanga, de traditionele Indiase olie massage. Abhyanga is goed voor iedereen, het helpt niet alleen balans te brengen in hoofd en lichaam, maar heeft ook een therapeutische werking. Met de oliën, elk op basis van kruiden gemaakt, wordt het lichaam gemasseerd en geeft een helende werking. De oliën worden in India nog steeds volgens traditionele receptuur vervaardigd.

Bekijk ook mijn overige Ayurvedische workshops.

Wil je meer weten over de Ayurveda? Neem dan gerust vrijblijvend contact op, tel.nummer: 06-45219007, e-mail: info@nyaveda.nl, website: http://www.nyaveda.nl

Comments are closed.