Uitgelicht: Praktijk Centrum voor Vitaliteit en Gezondheid in Plasmolen

0

Centrum voor Vitaliteit en Gezondheid
The essential art of healing

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Dat is wat het CVG samen met jou wil bereiken. Zij kijken naar de mens in zijn totaliteit. Lichaam, geest én omgevingsfactoren zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het CVG onderzoekt de combinaties van jouw klacht(en) en de bijbehorende symptomen. Het CVG doet niet aan symptoombestrijding maar analyseert en behandelt de oorzaken van je klachten. De werkwijze is gebaseerd op een integratie van oosterse geneeswijzen, gebruik van westerse apparatuur en toepassing van moderne wetenschap.

Jouw vitaliteit en gezondheid verbeteren op specifieke en meetbare punten, dat is wat je nodig hebt om klachten te verbeteren of op te lossen. Dit doet men bij het Centrum voor Vitaliteit en Gezondheid door de werkelijke oorzaken te achterhalen en deze ook aan te pakken.

De behandelaar Jeroen Hoogakker is ervan overtuigd dat zowel je lichamelijke als emotionele gezondheid geoptimaliseerd kan worden door de energie in je lichaam beter te laten stromen. Om dit te bereiken heeft hij een unieke methode ontwikkeld, een totale gezondheidscheck die bestaat uit drie onderdelen: de Vegatest, een gezondheidsanalyse met Asyra PRO en het NES Health System. Deze methodes gebruikt hij naast en in samenhang met elkaar, laag na laag, net als bij het afpellen van een ui.

De gezondheidscheck vormt de basis van je behandeling. Of die nu gaat bestaan uit het nemen van supplementen, acupunctuur of een andere behandelmethode. Je gaat zelf aan de slag om je eigen gezondheid te verbeteren, je energie weer terug te krijgen en deze weer voelbaar beter te laten stromen.

Gezondheid en vitaliteit : dat is wat je zou willen , oplossen van je klachten binnen de bestaande mogelijkheden en te bewandelen paden, dat is wat wij voor jou kunnen betekenen. Je gaat aan de gang met je eigen mogelijkheden die wij voor jou uitzoeken!

Rust, reinheid en regelmaat. Deze drie zaken zijn voor ieder mens belangrijk. Groot, klein, oud of jong. Bezoek je de praktijk, dan zal de rust je direct opvallen. Ons Centrum is gelegen in een mooie omgeving, neem je fietsen en/of wandelschoenen en/of fototoestel mee naar je consult en maak er een helemaal mooie dag van.

Graag tot ziens bij ons,

Centrum voor Vitaliteit en Gezondheid
Plasmolen, Dirk Ockerpad 3, telefoon: 024-3541804
http://www.vitaliteitengezondheid.nl

Jeroen en Jacqueline Hoogakker

Comments are closed.