Uitgelicht: Praktijk De Cirkel van Monique Bodd

0

De Cirkel, natuurgeneeskunde en fysiotherapie

Gezond eten, goede voeding en betere leefstijl. Er wordt veel over  gezegd en geschreven. Maar wat is dat nu voor jou? Wat is dat wanneer je ook last hebt van allergieën? Dan lukt het niet om al die goedbedoelde adviezen op te volgen omdat ze fantastisch zijn voor de ander, maar niet bij jou passen.

Belangrijk is om uit te vinden waar je allergisch voor bent. Maar daar houdt het gelukkig niet op. Het is dan niet altijd nodig om deze dingen te vermijden. Met de methode Total Reset (voorheen NAET) kun je het
lichaam opnieuw in balans brengen. De methode is een combinatie van spiertesten uit de kinesiologie, de kennis van chiropractie, de westerse geneeskunde en de acupunctuur. Er wordt dus naar het geheel gekeken. De fysieke reactie van het immuunsysteem, maar ook het energetische aspect via de meridianen. Wanneer het lichaam weer in balans is en normale (voedings)stoffen niet meer als de vijand beschouwd worden kun je pas goed gaan kijken welk eetpatroon voor jou geschikt is. Meestal is er intussen vanzelf al veel veranderd in de manier van eten en de behoeften. Na de behandeling van de suikermix bijvoorbeeld is het vaak makkelijker om suiker te mijden, de suikerbehoefte is afgenomen. Dat maakt uiteraard dat het ook makkelijker wordt om goede keuzes te maken.

In mijn praktijk ga ik samen met de ander op zoek naar de beste manier van eten, bewegen, ontspannen die past bij hem/haar. Passend bij het lichaam met zijn specifieke stofwisseling, maar ook haalbaar in het leven van alle dag.

De Cirkel, Praktijk voor Natuurgeneeskunde & Fysiotherapie, Monique Bodd
Apeldoornseweg 53 6814 BJ Arnhem / Dorpsstraat 88D 6661 EP Elst (Gld)
Tel. 06-49 89 08 10
E-mail: info@allergiepraktijkarnhem.nl
Website: www.allergiepraktijkarnhem.nl

Comments are closed.