Uitgelicht: Praktijk De Jaspis van Sandra Olde Rikkert in De Lutte

0

Graag vertel ik jullie hierbij meer over mijn praktijk.

Ik ben ooit begonnen als verzorgende en heb als snel de over stap gemaakt om in gezinnen te gaan werken die belast waren met meerdere of meervoudige problemen/cq. problematiek. Hierin heb ik veel samen gewerkt met andere disciplines en veel geleerd. Door de opleiding Maatschappelijk werk, werd mijn passie alleen maar groter om mensen te helpen. Na diverse jaren werken, merkte ik dat ik mijn passie hierin een beetje kwijt raakte door de regelgeving/bureaucratie. Dit motiveerde mij om een opleiding te gaan doen voor Psycho Energetisch werk, waarin hypno en regressie, NLP, innerlijk kind werk enz. aan de orde kwam. Hiermee ben ik de praktijk gestart en heb deze aangevuld met Bioresonantie.

Mijn missie is mensen helpen (weer) vanuit hun kracht en passie te leven. De energie en vitaliteit, die daaruit voortkomt, is vaak in de loop van de jaren ontkracht, verzwakt of zelfs verdwenen door vervelende ervaringen, langdurige klachten, virussen en bacteriën, onvrede, een manier van leven die niet past bij je.
Bioresonantie therapie gaat hand in hand met o.a. inzichten van uit het hier en nu en het verleden. Hoe het altijd is gegaan en hoe je nu door inzicht het anders kunt doen. Waarin middelen van de Bioresonantie ( o.a TCM, homeopathie, bachbloesem) in gezet kunnen worden. Ook spagyriek, psycho somatische inzichten, psycho energetische inzichten, NLP, gezond verstand, enz. Ze versterken elkaar enorm. Het lichaam wordt op die manier vanuit alle richtingen aangestuurd met helende impulsen.

Het apparaat wat gebruikt wordt is de Bicom Optima. Bioresonantie is een test- en behandelmethode. De methode is gebaseerd op kennis van acupunctuur, orthomoleculaire voeding, homeopathie, electro acupunctuur en nog veel meer. Doel is om in een consult een overzicht te krijgen van de meest verstoorde meridianen. Ik ben van mening dat er een samenhang bestaat tussen het functioneren van verschillende groepen organen, meridianen en ook de emotie. Eerst wordt er getest vanuit de meridianen en de belastingen die daar in voor kunnen komen, ook de belastingen worden getest. Hier kunnen ook lichaamseigen programma’s getest worden en ingezet worden. Het is testen, interpreteren, prioriteiten uit testen en daarna behandelen. Bioresonantie op deze manier is voor mij levendig en wordt aangepast, dat wat de cliënt nodig heeft.

Om dit te lezen, merk ik dat ik mijn werk met veel plezier doe en werk vanuit mijzelf en alle kennis wat ik heb gebruik. Vooral de cliënt en de samenwerking met de cliënt is belangrijk voor de weg van herstel. Daar word ik blij van en geeft een dankbaar gevoel.

Voor verdere informatie: Praktijk De Jaspis, https://dejaspis.nl/
Sandra Olde Rikkert

Comments are closed.