Uitgelicht: Praktijk Haptotherapie van Bernadet van Winden

0

Ons hoofd is ieder moment van de dag actief: we piekeren, twijfelen, proberen aan verwachtingen te voldoen. Maar wie zijn we zelf? Voel je wat je nodig hebt? Ben je jezelf bij anderen?

Haptotherapie is een persoonsgerichte therapie met het lichaam als instrument; het uitgangspunt is het voelen en ervaren. Door middel van gesprekken, ervaringsoefeningen en aanraking wordt duidelijk wat er speelt. Je wordt geconfronteerd met wat je voelt, hoe je daar mee omgaat en of dat echt bij je past.

Voor welke klachten

  • Overmatige fysieke en emotionele spanning
  • Onvrede met jezelf of bestaande situaties
  • Negatief zelfbeeld
  • Moeite met herkennen en uitdrukken van gevoelens.
  • RSI en burn-out
  • Lusteloosheid, gebrek aan energie
  • Moeite met grenzen stellen

Reacties van cliënten

“Door middel van haptotherapie ben ik me veel bewuster geworden van mezelf en voel ik beter wat goed voor me is en wat niet”.

“Jarenlang liep ik mezelf voorbij. Was ik in hoog tempo bezig met mijn werk en continu aan het denken. Totdat het misliep en ik maanden thuis zat. Toen drong tot me door: er moet iets veranderen, want dit wil ik niet meer. Door middel van haptotherapie ben ik me veel bewuster geworden van mezelf en voel ik beter wat goed voor me is en wat niet”.

Doordat een consult 70 minuten duurt is er tijd voor een gesprek, oefeningen en aanraken op de bank. Hierdoor krijgt u veel input en wordt het proces versneld. In het algemeen zijn 6-8 sessies voldoende om met de opgedane ervaring en inzicht het leven op een nieuwe manier te leven.

Informatie

Tijd: 70 minuten per sessie
Mogelijkheden voor een afspraak: maandagavond, donderdagavond en vrijdagmiddag
Plaats: fysiotherapie Blijdorp, Statensingel 118d, Rotterdam Blijdorp
Prijs: 86 euro, bij aanvullende verzekering wordt dit deels vergoed
Therapeute: Bernadet van Winden, lid van beroepsvereniging VVH
Meer info: http://www.haptotherapie-rotterdam.nl

Comments are closed.