Uitgelicht: Praktijk Jade natuurgeneeskunde & coaching van Cynthia Krijgsman in Veldhoven/Eindhoven

0

Bij Jade natuurgeneeskunde & coaching (Veldhoven/Eindhoven) sta jij centraal. De edelsteen Jade is heel divers, zowel qua kleur als vorm, maar ook qua energie. Kortom, elke steen is uniek. Net als jij. De invulling van onze afspraken is daarom altijd maatwerk, afgestemd op jou en op jouw hulpvraag.

Jade natuurgeneeskunde & coaching richt zich in het bijzonder op vrouwen die graag meer in balans willen komen én blijven. Samen gaan we met jouw situatie aan de slag: praten, ervaren, voelen, doen en loslaten. Zodat jij lekkerder in je vel zit en weer kunt gaan genieten!

Je kunt bij mij terecht voor zeer uiteenlopende vragen:
Weet je het soms even allemaal niet meer? Twijfel je aan je werk of je relatie? Zie je op tegen wat je allemaal nog moet doen? Of voel je je niet happy maar weet je niet waardoor dat komt? Wil je graag meer balans tussen werk en privé? Weten wat belangrijk voor je is en wat je wilt? Meer rust in je leven? Maar ook voor fysieke klachten zoals hoofdpijn, PMS klachten, rugpijn, vermoeidheid, darmproblemen, huidproblemen, hooikoorts etc.

In mijn praktijk werk ik o.a. met voedingsadviezen, lifestyle adviezen, kruidengeneeskunde, verschillende ademhalings- en ontspanningsoefeningen, diverse specifieke natuurgeneeskundige therapieën, coaching, geboortepatronen, Kindertolk® en Reiki. Hoewel ik spiritueel ben ingesteld, sta ik met beide benen op de grond.

In mijn praktijk zie ik veel (aanstaande) moeders. Door mijn eigen ervaring met het hebben van een prenatale depressie en postpartum (postnatale) depressie ben ik mij extra gaan verdiepen in zaken rondom het krijgen van een kindje. Speciaal voor (aanstaande) moeders, maar zeker ook vaders, heb ik e-books geschreven.

Deze e-books over mentale klachten tijdens de zwangerschap, na de bevalling en bevallingstrauma zijn kosteloos te downloaden via mijn site https://jadevoorjou.nl/e-books
Op mijn website kun je ook meer lezen over mijn achtergrond.

Natuurgeneeskundige en coach zijn, is waar mijn hart ligt. De resultaten geven mij iedere keer weer een fantastisch gevoel.

Ik voel me een bevoorrecht mens op mensen te mogen helpen. Omdat ik aangesloten ben bij beroepsvereniging NWP kunnen mijn consulten (gedeeltelijk ) worden vergoed. Kijk wat Jade voor jou kan betekenen op https://jadevoorjou.nl of neem contact met mij op. Voel je welkom!

Comments are closed.